Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kulą w płot

Kulą w płot

Psiamama 09:49, 14 cze 2016

anbu napisał(a)
Rabata z korą zdecydowanie ładniej się prezentuje. Aguś jakiego buczka szukasz, bo jakoś nie doczytałam

Ania chcę purple fontain w miejsce grujecznika bo mu tam słońce za bardzo grzeje jednak ciągle poskurczany mimo ze wodę leje. A z buczkami u nas deficyt.
anbu 09:54, 14 cze 2016

Na śląsku buków nie ma? Aga a z którego rejonu Śląska jesteś?
Psiamama 09:55, 14 cze 2016

Kawa napisał(a)
super zmiana tej rabaty jakoś mi się poprzedni stan z rzuconą kupą kamieni skojarzył

hosty ładne u mnie slimaki na razie trzymają się z daleka

Kamila to bardzo łagodnie Ci się skojarzył ja nie wiem co miałam wtedy w głowie ale to było straszne pokazałam to zdjęcie emowi a on zdziwiony pyta " to tak mieliśmy serio?" no te chłopy... Dobrze że jeszcze fryzjera u mnie zauważa
Psiamama 09:59, 14 cze 2016

Beatko zdjęcia będą wieczorem. Będziesz lubiła te hortki. Miałam wiosną przemyślenia żeby je zamienic na limki... no ale właśnie wszędzie to samo. Więc nie żałuje, że zostały
Psiamama 10:02, 14 cze 2016

anbu napisał(a)
Na śląsku buków nie ma? Aga a z którego rejonu Śląska jesteś?

No dasz wiarę? U Żurka jakaś zaraza nie kupilam. Muszę gdzieś dalej się wypuścić. Bo nie chce penduli tylko fontaina
Marlenaa 20:13, 14 cze 2016

Psiamama napisał(a)

Ania chcę purple fontain w miejsce grujecznika bo mu tam słońce za bardzo grzeje jednak ciągle poskurczany mimo ze wodę leje. A z buczkami u nas deficyt.

U mnie też ciężko z buczkami. Znalazłam w jednym miejscu takie spore, tylko cena też spora, 400zł. Jak na razie się wstrzymam. Mój grujecznik również poskurczany, w pełnym słońcu. Ale daje mu szansę może się przyzwyczai.
Coraz piękniej u Ciebie. Super pomysł z tymi linami wokół słupów
Psiamama 21:45, 14 cze 2016

Marlenaa napisał(a)

U mnie też ciężko z buczkami. Znalazłam w jednym miejscu takie spore, tylko cena też spora, 400zł. Jak na razie się wstrzymam. Mój grujecznik również poskurczany, w pełnym słońcu. Ale daje mu szansę może się przyzwyczai.
Coraz piękniej u Ciebie. Super pomysł z tymi linami wokół słupów

Hej Marlena. Dawno Cię nie było, fajnie widzieć Twój awatarek
Doszłam do wniosku, że ja też dam grujecznikowi szanse bo mimo, że poskurczany wypuszcza nowe listki. Może się zaaklimatyzuje do słoneczka. Skoro nie ma buczka to nic na siłę. Jak trafię gdzieś tego jedynego i nie za 400zł to wtedy kupię. On gdzieś tam rośnie i czeka na mnie
Lina na słupach mnie cieszy bo długo myślałam jak to ograć żeby jakoś wyglądało. Dzięki
Psiamama 21:51, 14 cze 2016

No to pokazuję panią Pink Diamond

Psiamama 21:59, 14 cze 2016

I zdjęcie ubiegłorocznych kwiatów. Pięknie kwitły mam nadzieję, że w tym roku też
LyraBea 11:54, 15 cze 2016

Psiamama napisał(a)
No to pokazuję panią Pink Diamond

I zdjęcie ubiegłorocznych kwiatów. Pięknie kwitły mam nadzieję, że w tym roku też

To się zgadza z moją wizją tych hortensji. Dziękuję za zdjęcia. Teraz czekam, aż moje staną się takimi okazami