Teraz batyl jest z listakmi tylko, mam cykać? A nie Przetacznik, kurde, no...Yuhuuu, wyglada że przetacznik, są tez niebeiskie. Niebieskie muszę mieć, o
Ten staw jest jakby z innej rzeczywistości. Niepolskiej na pewno. Klimatyczny - tak składa się głównie z klimatycznych wstawek .
Tuje dosadzą nowe? Może choiny tsuga canadensis zamiast tuj?
A dziekuje, mnie sie Twoje tez bardzo. Nawet ostatnio namawiałam koleżankę i pokazywalam jej twoją fotę, że nie trzeba miec głębokiego jak ja i jak super wygląda. Cięgle nieobrobiona ściana, nie wiem kiedy się za nią wezmę. Na razie czekam na elektryka, bo mam 8 urządzeń na przedłużaczu od oczka.
Fajne określenie oczka, koleżanka mówi jak w spa w Tajlandii. Nie wiem, nie byłam, przeraża mnie lot. Tuje już dosadzone. Nie widać na zdjęciach, bo są poprzycinane jakby ktoś naćpany je dorwał. Maja za to piękną zieleń. Docelowo ma być ściana z nich. A na ich tle chcę 3 Amanogawy i zakochałam się w tych Grabach ukrzyżowanych. Niestety jako typowa Ryba, zodiakalna mam rozdwojenie jazni. Uwielbiam piekne, minimalistyczne ogrody. Vide Tusiawka, Marzena, Kokocha, a nie umiem i nie chcę zrezygnować z roślin, które kocham
Klimatyczny, ogród z duszą inaczej. Trochę staroświecki, ale w dobrym tego słowa znaczeniu