Ale szkoda że moje dzieciory wyrosły z balilejek,bo bym posiała tam sałatę.
Tylko z takimi żółtymi plastikowymi baliami,to by mnie M wygnał ze swojego brzozowego lasku
Moja rodzinka i tak mnie postrzega za czuba ogrodowego
Zagiel przeciwdeszczowy, w praktyce, mały deszcz sobie radzi, burza, przecieka trochę. Ja jednak robię szkło hartowane, martwi mni etylko te 600 kg na pergolach. Muszę się z konstruktorem skonsultować.
Renia Róża rugosa, ale cholera ją wie, kupiłam bez papierów, bo mnie urzekła. Muszę Ci się zwierzyć, popełniłam zbrodnię, wczoraj chyba zamordowałam 6 róż, ale przesadziłam je. Nie mogłam po prostu patrzeć na te rabatę. Liczę się, że nie przezyją
Witaj Ensato
Podglądałam Cię już kilka razy i dziś postanowiłam zostawić po sobie ślad. Masz bardzo ładny, nieprzeciętny ogród Po takich wątkach jak Twój upewniam się w przekonaniu, że warto stawiać na swoje rozwiązania i eksperymentować.
Pisałaś o różach z bukszpanami... Estetycznie moim zdaniem jak najbardziej pasuje. Ten zestaw chyba nie jest polecany dlatego, bo bukszpany łatwo łapią grzyba przy różach, ktore jak wiadomo mają go prawie co sezon. Tak przynajmniej miała Aliniak z ogrodu u stóp klasztoru to dopytaj. Pozdrawiam