Mała Mi Dziękuję za pustelnika, Marta Tusiawka miała rację. Teraz muszę go tylko nabyć.
Marzena Pościel zmieniona, pachnąca, czeka. Tusiawka ja codziennie kominek mam rozpalony wieczorem Rench jak to o co, bo to prawie Niemcy. Kupimy gospodarstwo 10 km od granicy. Za grosze sprzedają i będziemy sobie wszyscy jedno, wielkie ogrodowisko uprawiali. Z dala od polityki MakulkaObejrzałam w nocy pierwszy odcinek Domu Grozy i wrzasnęlam, az M się wystraszył Doskonały jest, lubie takie
jaka durna, to własnie Ty okazałaś się przewidujaca. Ja znalazłam kupca na dom w Trójmieście w naprawde dobrej cenie, ale różnica w kursie była taka, że płakałam, jak sprezdawałam. Gdyby nie zmienia, która z 65 zł skoczyła na 300 zł, to bym poszła z tobokiem w świat, jak Pyza na polskich dróżkach bym żyła..a za mną dzieci uczepione spódnicy
Jak chcesz ścianę - to co metr. Jak luźno - co 4 metry, choć ja 'Lucasy' sadziłam jednak co 3 metry (może za gęsto) ale tak mi wyszło z powierzchni.
Nie wiem, jak z uryną psią pod nimi. Może jak się korą grubo wysypie i posypie jakimś odstraszaczem to wystarczy?
niestety nikt nie informował wtedy o zagrożeniach jakie się wiążą z kredytem w obcej walucie
za to wszyscy na nie namawiali
nawet pracownicy banków brali we frankach
tak że nie masz sobie co wyrzucać
teraz "ktoś" na tym zarabia
a jeszcze inna rzecz, że wielu osób nie było stać na ratę w złotówkach
mówię tu o sobie np, bo też miałam franki
we franku rata 800 a w złotówkach 1200
a wynajem kosztował więcej niż rata kredytu
takie były realia
a mówienie, że to bogacze brali we frankach jest medialnym kłamstwem