Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Ensata 14:21, 08 cze 2015

Specjalnie dla Marzeny, Ice Dance, ma jeden sezon, nie cięta. Rosnie bez podlewania, uboga ziemia. A teraz hit, codziennie ją podgryzają i obsikują 2 psy!!! W trakcie robienia zdjęcia podszedł Dudek i kłapnął mordą mi kawałek
Ensata 14:26, 08 cze 2015

kasia_w napisał(a)

Piękna ta inspirka. Tom Stewart Smith of course...
Kto wie niech powie skąd wytrzasnąć trybulę leśną ??? Anglicy już się nią znudzili a u nas niet
Właśnie wróciłam z Kaszub, Trybuli na pęczki, obrzeża lasu, tam gdzie krowy wypasają. Trzeba było wczesniej mówić
kasia_w 14:28, 08 cze 2015

Ensata napisał(a)
http://www.rozarium.org/roze/r-a-barock/ to ta panna, jedyny minus, kolor ma brzoskwiniowy, ale jest bezobsługowa. Niczym niepryskana, piękny kolor liści

już mi nazwy samej podchodzi...
kasia_w 14:30, 08 cze 2015

dziewczyny, wy tak na serio, czy zlewacie- ja mam taką z lasu sadzić? a nie z centrum ogrodniczego? Miastowa jestem...

Ensata napisał(a)
Właśnie wróciłam z Kaszub, Trybuli na pęczki, obrzeża lasu, tam gdzie krowy wypasają. Trzeba było wczesniej mówić
Ensata 14:31, 08 cze 2015

Kasya napisał(a)

tak ? i dobrze ci zimuje ?
Ugina się od kwiatów, tutaj masz całość
Ensata 14:34, 08 cze 2015

kasia_w napisał(a)
dziewczyny, wy tak na serio, czy zlewacie- ja mam taką z lasu sadzić? a nie z centrum ogrodniczego? Miastowa jestem...

Kasia, hahahahha, nie wiem tylko czy jest pod ochroną, ale nie sądzę, to chwast. W centrach jej nie ma, pewnie właśnie z tego powodu. Kto by kupował, jak jej wszędzie pełno
kasia_w 14:36, 08 cze 2015

no ja bym kupiła można na mnie biznes zbijac do lasu mus po chwasta
lojalna_ 14:37, 08 cze 2015

u mnie tez podsikiwanie i obgryzanie ....i co pan zrobisz?foto tylko
Pszczelarnia 14:38, 08 cze 2015

. I tak to jest z tymi inspiracjami angielskimi. Naogląda się człowiek a potem za byle chabrem lata, nie mówiąc o zwykłym oście. To żart ale coś w tym jest, bo ja mam tak samo. U nas całe pobocza dróg wiejskich to rabaty iście outdolfowskie.
Ensata 14:40, 08 cze 2015

Pszczelarnia napisał(a)
. I tak to jest z tymi inspiracjami angielskimi. Naogląda się człowiek a potem za byle chabrem lata, nie mówiąc o zwykłym oście. To żart ale coś w tym jest, bo ja mam tak samo. U nas całe pobocza dróg wiejskich to rabaty iście outdolfowskie.
Ja jechałam autem i uśmiechalam się na widok łubinów na poboczu. Pięknie rozsiane, żarnowce to samo. Na Trybulę łypałam okiem siedząc na kajaku i myślałam, ot inspiracja na żywo