Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

Konieczki 15:56, 06 lip 2015

Ensata a ty nie miałaś mieć jakiegoś montażu ???
popcorn 16:21, 06 lip 2015

łupek.. cudny
leon60 17:01, 06 lip 2015

Ensata napisał(a)
Ola rozumiem, że Stach też nie jada zimnokrwistych?

gdy pije wodę podpływają wszystkie do niego ale nie zwraca uwagi woli ptaki i jedzonko z puszki
Ensata 19:34, 06 lip 2015

Konieczki mam, płyta kupiona, przycięta, teraz robią opierzenie i mam nadzieję, że koniec tygodnia będę miała. Łączenie wypadnie na pergoli

Karola, cudny, cudny, podoba mnie się do tej pory a ja rzadko jestem stała w uczuciach

Iza, temat nie zając. Piorytetem jest zdrowie i nastrój, Twój. Upał mnie na mózg pada, mylę imiona
Ensata 19:36, 06 lip 2015

Nie nadrobię, jak słowo daję, nawet swojego. Ale muszę kalmary z pieca wyciągać, melona chłodzić, krewetę na ruszt. Goście w dom...człowiek nie ma czasu na ogród
ewakatowice 19:56, 06 lip 2015

Ensata napisał(a)
Nie nadrobię, jak słowo daję, nawet swojego. Ale muszę kalmary z pieca wyciągać, melona chłodzić, krewetę na ruszt. Goście w dom...człowiek nie ma czasu na ogród

zdjecia zrób chociaż tego jedzenia bo mam ślinotok ...

u mnie na obiad były krewety ale w zupie ... ramen
musze się napić !
ewakatowice 19:58, 06 lip 2015

Oczywiście nie życzę Ci ale jakby Ci kostrzewy padły to daj znać to bym razem z tą co ma odrosnąć piwonią odesłała

a łupek Twój to ja już od dawna love ...

lojalna_ 20:25, 06 lip 2015

pofotkowałam podlałam pifko i fajrant ;;;
Magda70 21:04, 06 lip 2015

Ensata napisał(a)

o matulu...same pyszności i na dodatek goście w poniedziałek??
To ja na pocieszenie zjem sobie pastę z avocado
21:46, 06 lip 2015
pochodziłam po ludziach i doczytałam że ty też miałaś z Bergenia/Kwietnikiem przygody...wkleiłam fotkę u siebie (ku przestrodze) jakie sadzonki posyłają ...zwłaszcza że ta mała była luzem w pudle...doniczka luzem ...i u mnie się ukorzenia roślinka

w tym roku po 3 latach pauzy się znowu skusiłam na zakupy w necie bo po szkółkach nie ma tego co chce...ale zakupy w necie ..sa poniżej normy ...a ceny takie jak stacjonarnie albo drożej (jak sie doliczy przesyłkę)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies