Nie załapałam, co to dobre białe w Lidlu. Jakiś pociejów w tym wątku
Goska, daj namiar jaki masz filtr w oczku? Mój właśnie dokonał żywota, muszę cos na szybko kupić, bo mi ryby padną.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Na wymianę chętnam. Napisz, jaką trawę chcesz chapnąć.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tess, wino białe w Lidlu, dobre tzn, bdb stosunek cena-jakość.
jakie masz oczko, wielkość? Od tego zalezy filtr, ja mam Bioklar30, plus UV plus membranę i napowietrzacz. Jak filtr padł, to koniecznie odpał napowietrzanie i podmień ok 20% wody
To chcesz gracki? bo jakaś mało kumata dzisiaj jestem.
Jakie masz źródło zakupu dla wypasionych róż teraz, tzn. w lecie.
Powinnyśmy poszukać takiej róży: Tess the Umberville. Nie mam pomysłu, skąd ją wziąć?
Mój eM by się dobrze czuł w Waszych ogrodach - wieczenie słyszę że chciałby róże, ale jeszcze nie zasłużył...
Twoja ksywka idealnie do mnie pasuje - ususzyłam graba który miał być naszym bonsai (nawet nie chce wiedzieć ile usłysze o marnowaniu itp) - pojechaliśmy na weekend w góry i po powrocie widok marny (kurde mam nadzieję że chociaż cyprys prezet - od przyjaciólki- przeżyje)