Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

lindsay80 13:07, 02 wrz 2015

Ja też jeszcze jestem na etapie lubienia werbeny, nawet twierdzę, że mam jej stanowczo za mało - ciekawe czy w przyszłym roku będą ją przeklinać tak jak Ty.

No i na foteczki jakieś czekamy Kochana!

Ps. Podeślesz mi info, gdzie te buki kupujesz?

Ja ostatnio w szkółce leśnej pytałam od kiedy rusza sprzedaż grabów na żywopłoty i pan Leśnik namawiał mnie na żywopłot bukowy, ponoć ładniejszy i dłużej liście trzyma, muszę sobie poczytać coś więcej na ten temat, bo grabowy planowałam.
popcorn 13:51, 02 wrz 2015

pokaże te przypalone świecznice; ja sobie kupiłam, małe, posadziłam i 2 zupełnie wyschły - liczę że odbiją?? podlewam, słońce je zeżarło
ja koffam słońce i gorąco, tak do marca te 35 st nawet mogłoby być ale nic z tego już dzisiaj zimnica bya, brr

pokaż werbenowe potwory, ja bym chciała więcej, nie wyobrazam sobie narzekac na werbene?
malkul 15:00, 02 wrz 2015

wróciłaam jak bumerang
Pszczelarnia 17:57, 02 wrz 2015

Powidła śliwkowe i grubo, grubo masła.
Ensata 11:14, 03 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
A gdzie tarway kupowałaś podziel się
No ja dziś w pracy w japoneczkach - prędziutko będę do domu zmykać.
Trawy kupowałam "Trawyozdobne" ale mam mieszane odczucia, słyszałam rózne opinie, swoich nie mam jeszcze, dlatego nie powiem jaka jakość

Macie werbenę;-(
Ensata 11:17, 03 wrz 2015

Karola cyknę póżniej świecznice, mam duże, przypalone sa na końcu, mają brązowe liście.

Mów Kulka, jak tam koncepcja cebulowa? Ja rozdarta jestem, chyba tylko wsadze w oczkową

Pszczółka, tak świeża pajda, dobrego chleba i powidła, mam ślinotok na samą myśl. Chodzę i oglądam seslerię, przycieta jak kazałaś, podlewam, ona powinna od środka puszczać?
Ensata 11:18, 03 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
Ja też jeszcze jestem na etapie lubienia werbeny, nawet twierdzę, że mam jej stanowczo za mało - ciekawe czy w przyszłym roku będą ją przeklinać tak jak Ty.

No i na foteczki jakieś czekamy Kochana!

Ps. Podeślesz mi info, gdzie te buki kupujesz?

.
Buki już daję info. Bukowy ma pszczółka z tego co kojarzę, pytaj. Ja nie mam kompletnie pojęcia. Wiem, że buki nie gubią liści, a one na nich zasychają, jak kto lubi
popcorn 12:06, 03 wrz 2015

Chciałabym takie werbenowe łany
czemu narzekasz, łatwo wyrwać jak nie chcesz??
13:25, 03 wrz 2015
Ensata napisał(a)
Trawy kupowałam "Trawyozdobne" ale mam mieszane odczucia, słyszałam rózne opinie, swoich nie mam jeszcze, dlatego nie powiem jaka jakość

Macie werbenę;-(

cudne obrazy ...wiejski rasowy busz

może ty chcesz mieć bardziej miastowo?

ale u mnie z nowaliskami ... pasuje mi ten zestaw! (62 str)

i wsadziłam też w korytka bukszpanowe ...stipy mi brakuje do kompletu i wywalenia koperkowego kosmosu - to to jest badziewny krzaczor!!! kwiatuszki same są ładne ....ale koper to badziew
Ensata 17:51, 03 wrz 2015

Ostatnie spojrzenie przed zmianami:_)