w jakimś odcinku Maji w ogrodzie opowiadała o wspaniałościach kotliny w której znajduje się Międzygórze
a swoją drogą to "moje" tereny, bo w Kotlinę Kłodzką od lat wyjeżdżamy na weekendy
edytuje
tu jest o Międzygórzu i pszczółka się wypowiada
Iwono, Amelio, Renato i Edyto, bardzo dziękuję Nawet nie wiem kiedy to zleciało. Jak zakładałam wątek, to się zastanawiałam, czy to w ogóle ma sens, bo niewiele mogę pokazać? A tu taka niespodzianka, tyle życzliwych osób i porad, czasem nie ogródkowych, wymiana przepisów i inne same przyjemności.
Buziaki dla wszystkich
Edytko, jak się trochę ogarnę z praniem i przejrzę aparat, to coś jeszcze wrzucę, bo mnie hosty też zachwycają, niestety na razie mało miejsca dla nich u mnie, bo mało cienia mam. Ale pooglądam u Ciebie
Małgosiu, bardzo dziękuję za linka, zaraz śpieszę obejrzeć
Zazdroszczę Ci tej bliskości Kotliny i możliwości wyjazdy na weekend Choć ja w sumie nie mam czasowo dużo dalej od Ciebie, bo jak jest S8 i autostradowa obwodnica Wrocławia, to całkiem szybko idzie Z Piotrkowa do Międzygórza 4 godziny
Byliśmy z M kilka razy w Kotlinie Kłodzkiej, w Kudowie, Dusznikach, zimą w Kletnie, ale Międzygórze mnie tak zauroczyło, że jeszcze nie raz je odwiedzę