Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Marga 19:51, 18 wrz 2015

Dla mnie chyba 1. Aniu, przy śmietniku, tam chciałaś dać jeszcze tuje?
iwka 20:01, 18 wrz 2015

3 tylko ja bym po prawej ciut mniejsze wciecie zrobila, a po lewej bardziej lagodniejsze laczenie rabat zrobic
AnnaCh 20:05, 18 wrz 2015

ryska napisał(a)
Aniu bardzo elegancka wiata. Przyjemności w malowaniu Ci życzę

No właśnie to malowanie, to mnie przeraża Właśnie szukam jakiegoś pistoletu natryskowego, coby sobie sprawić
AnnaCh 20:10, 18 wrz 2015

Marga napisał(a)
Dla mnie chyba 1. Aniu, przy śmietniku, tam chciałaś dać jeszcze tuje?

No tak, tam miały iść jeszcze dwa szmaragdy, tak żeby jeszcze lepiej osłonić śmietnik

iwka napisał(a)
3 tylko ja bym po prawej ciut mniejsze wciecie zrobila, a po lewej bardziej lagodniejsze laczenie rabat zrobic

Iwonko, łagodniejsze łączenie rabat, to oczywiście będzie. Wąż jakiś sztywny był i kiepsko się go układało Ogólnie to chodzi mi o pomoc w doborze kształtu tej części między szmaragdami, a deklem, bo to najbardziej problematyczne.
paulina_ns 20:22, 18 wrz 2015

Aniu ja głosuje na 1, nie wiem jakim cudem nie widziałam wcześniej zdjęć wiaty, teraz nadrobilam i super wyszła, może i ja się kiedyś takiej doczekam póki co szykuje miotle żeby auto odsniezac
iwka 20:22, 18 wrz 2015

pokręciłam sorki dla mnie 1

jak dosadzisz tujki z lewej strony to praktycznie zasłonisz sobie kosz
fajnie by jeszcze było, ale miejsca nie masz jak tuje były by również od drogi i ta ścieżka tylko prowadziłaby do kosza, ale tam chyba na siatce coś juz rośnie

teraz nie pokręcę głosuję za 1 to wszystko przez to, co odkryłam u siebie w ogrodzie widziałaś?
Anusia 20:30, 18 wrz 2015

Ania wiata cudnie wyszła. Z malowaniem dasz radę.
Warmia 20:33, 18 wrz 2015

Malowania się tak nie bój. Ja pomalowałam cały domek mojej córki, to Ty dasz radę wiatę
AnnaCh 20:33, 18 wrz 2015

paulina_ns napisał(a)
Aniu ja głosuje na 1, nie wiem jakim cudem nie widziałam wcześniej zdjęć wiaty, teraz nadrobilam i super wyszła, może i ja się kiedyś takiej doczekam póki co szykuje miotle żeby auto odsniezac

Paulina, ja właśnie dość mam odśnieżania No i tak ciągle się lało, sypało i grzało na te samochody. To też nie masz garażu? Ja świadomie z mojego zrezygnowałam, a teraz jak patrzę na tą wiatkę, to stwierdzam, że to był dobry wybór Jeszcze jak zagospodaruje teren wokół, to jak dla mnie będzie fajnie

iwka napisał(a)
pokręciłam sorki dla mnie 1

jak dosadzisz tujki z lewej strony to praktycznie zasłonisz sobie kosz
fajnie by jeszcze było, ale miejsca nie masz jak tuje były by również od drogi i ta ścieżka tylko prowadziłaby do kosza, ale tam chyba na siatce coś juz rośnie

teraz nie pokręcę głosuję za 1 to wszystko przez to, co odkryłam u siebie w ogrodzie widziałaś?

No, to jest nas więcej za 1 Od drogi nie ma szans na tuje, za wąsko i za płytko, tam w niektórych miejscach bardzo rozlał się fundament od ogrodzenia i to taka doniczka się zrobiła. Rośnie tam teraz ligustr, a jak kiedyś będę robiła ogrodzenie, to postawię tam pełny mus i zasłonię ten śmietnik

A to coś u Ciebie widziałam, ale nawet nie wiedziałam jak skomentować
AnnaCh 20:36, 18 wrz 2015

Anusia napisał(a)
Ania wiata cudnie wyszła. Z malowaniem dasz radę.)

Dziękuję bardzo Też mi się bardzo podoba, jeszcze jak pomaluję, zrobię podjazd, nasadzenia...

Warmia napisał(a)
Malowania się tak nie bój. Ja pomalowałam cały domek mojej córki, to Ty dasz radę wiatę

No pewnie dam radę, albo kogoś zapędzę do roboty