No tak, tam miały iść jeszcze dwa szmaragdy, tak żeby jeszcze lepiej osłonić śmietnik
Iwonko, łagodniejsze łączenie rabat, to oczywiście będzie. Wąż jakiś sztywny był i kiepsko się go układało Ogólnie to chodzi mi o pomoc w doborze kształtu tej części między szmaragdami, a deklem, bo to najbardziej problematyczne.
Aniu ja głosuje na 1, nie wiem jakim cudem nie widziałam wcześniej zdjęć wiaty, teraz nadrobilam i super wyszła, może i ja się kiedyś takiej doczekam póki co szykuje miotle żeby auto odsniezac
jak dosadzisz tujki z lewej strony to praktycznie zasłonisz sobie kosz
fajnie by jeszcze było, ale miejsca nie masz jak tuje były by również od drogi i ta ścieżka tylko prowadziłaby do kosza, ale tam chyba na siatce coś juz rośnie
teraz nie pokręcę głosuję za 1 to wszystko przez to, co odkryłam u siebie w ogrodzie widziałaś?
Paulina, ja właśnie dość mam odśnieżania No i tak ciągle się lało, sypało i grzało na te samochody. To też nie masz garażu? Ja świadomie z mojego zrezygnowałam, a teraz jak patrzę na tą wiatkę, to stwierdzam, że to był dobry wybór Jeszcze jak zagospodaruje teren wokół, to jak dla mnie będzie fajnie
No, to jest nas więcej za 1 Od drogi nie ma szans na tuje, za wąsko i za płytko, tam w niektórych miejscach bardzo rozlał się fundament od ogrodzenia i to taka doniczka się zrobiła. Rośnie tam teraz ligustr, a jak kiedyś będę robiła ogrodzenie, to postawię tam pełny mus i zasłonię ten śmietnik
A to coś u Ciebie widziałam, ale nawet nie wiedziałam jak skomentować