Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Rumianka 09:01, 02 lis 2015

Zachwycają mnie te piękne ścieżki i placyki. Dodają wyrazistosci ogrodowi oprócz oczywiście kolorowych roślin. Tworzy się naprawdę piękny ogród. U mnie chodniki narazie w fazie "najtańszej" z powodu - wiadomo czego? -kassy.
AnnaCh 10:19, 02 lis 2015

waldek727 napisał(a)
Widzę, że już dziecko się wyspało.
Miłego dnia.

Waldku, dziecko, to już dawno w pracy
Również życzę miłego dnia.

Rumianka napisał(a)
Zachwycają mnie te piękne ścieżki i placyki. Dodają wyrazistosci ogrodowi oprócz oczywiście kolorowych roślin. Tworzy się naprawdę piękny ogród. U mnie chodniki narazie w fazie "najtańszej" z powodu - wiadomo czego? -kassy.

Elizko, u mnie te chodniki, to właśnie wyszły takie z powodu kasy Jak się wprowadziliśmy, to nie mieliśmy ogrodzenia, ani chodników, woda stała na działce po kostki, samochody się topiły, a kasy też brak. Udało nam się kupić okazyjnie płyty chodnikowe z upadającej betoniarni za grosze. Załatwliśmy transport i miały być tylko tymczasowo. Po przemyśleniu uznaliśmy, że układać takie ciężkie płyty, namęczyć się, żeby je później zrywać to bez sensu, wiec kupiliśmy dwie palety kostki i tak się bawimy w układanie tego, tzn. właściwie bawi się mój tata, ja tylko planuję jak te chodniczki mają wyglądać
sylwia_slomc... 10:28, 02 lis 2015

Ania super wykorzystanie płyt chodnikowych, my się do naszych przymierzamy na wiosnę
Dominika11 11:12, 02 lis 2015

Widze, że prace nadal w toku
szalona kobieta jesteś
iwka 11:51, 02 lis 2015

ja już kiedyś chwaliłam Twoje chodniki, ale jeszcze raz powiem, że super wyglądają no i kwitnące jeszcze masz, u mnie tylko jedna ostróżka jeszcze kwitnie
AnnaCh 13:05, 02 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ania super wykorzystanie płyt chodnikowych, my się do naszych przymierzamy na wiosnę
Ale też będziesz łączyć z kostką?
My na wiosnę chcemy skończyć opaskę wokół domu od północy i zrobić tam chodnik też. Dodatkowo powstanie rabatka na hosty i inne cieniolubne

Dominika11 napisał(a)
Widze, że prace nadal w toku
szalona kobieta jesteś
No, bardzo powoli w toku

iwka napisał(a)
ja już kiedyś chwaliłam Twoje chodniki, ale jeszcze raz powiem, że super wyglądają no i kwitnące jeszcze masz, u mnie tylko jedna ostróżka jeszcze kwitnie
Coś tam jeszcze kwitnie i oko cieszy Dobrze, bo tak byłoby bardzo szaro-buro. Dziękuję w imieniu taty za pochwałę chodników.
Dominika11 13:07, 02 lis 2015

no wiesz takie prace nie moga iść szybko, bo bedą źle zrobione - lepiej powoli i bez poprawek - ale zawsze do przodu
amelia_b 13:08, 02 lis 2015

Ania cudnie a jarmuż to z czym się je?
Dominika11 13:09, 02 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Ania cudnie a jarmuż to z czym się je?
ponoć super są z niego chipsy
amelia_b 13:11, 02 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
ponoć super są z niego chipsy
z selera to tak ale z jarmużu to nie słyszałam