Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

sarenka 09:55, 31 gru 2015

Ja nie mam postanowień, co najwyżej chciałabym wreszcie zaplanować ogród, odnaleźć swój styl grunt,żeby rodzina była zdrowa
ag_zie 11:52, 31 gru 2015

O i tego się właśnie obawiam! a jak jeszcze wrócę do pracy to już na bank będzie źle! (choć z tym powrotem to jeszcze nie wiadomo co będzie bo teściowa od 5 dni zastanawia się czy z małym zostanie )
ag_zie 11:53, 31 gru 2015

sarenka napisał(a)
...... grunt,żeby rodzina była zdrowa

Święte słowa!!!!!!
AnnaCh 13:25, 31 gru 2015

Dominika, no co się śmiejesz ?
Agnieszko, to prawda cm są najlepsze I jak w obwodzie czuć żebra, a nie tłuszczyk
Renatko, dokładnie taki mam W obi były po 199, nie wiem czy jeszcze są.
Olga, ja po tych świętach, to chyba znowu na dietę przejdę, bo tyle dobrego było, to jak nie jeść
Kasiu, do wylaszczenia, to jeszcze trochę Mam jeszcze co sobie postanawiać
Reniu, ale dziś piękne słońce, w sam raz na pozytywne myślenie i postanowienia
Magdo, ja w zasadzie też nie mam, chciałabym też do wiosny rozrysować plan ogrodu, to chyba tyle najważniejsze
Agnieszko, mam nadzieję, że zostanie i będziesz mogła wrócić do pracy.
sarenka 09:41, 01 sty 2016

Aniu - wszystkiego najlepszego w nowym roku!!

Ania- a jakie plany ogrodowe masz na ten rok??Co byś chciała zrobic?
katel 10:13, 01 sty 2016

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Co z tą myjką do szyb sprawdza się? Warto sobie sprawić?
Ja też się z wagą szarpię, od kiedy palenie rzuciłam to albo na diecie jestem albo w górę idę
ren133 10:27, 01 sty 2016

katel napisał(a)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Co z tą myjką do szyb sprawdza się? Warto sobie sprawić?
Ja też się z wagą szarpię, od kiedy palenie rzuciłam to albo na diecie jestem albo w górę idę

Ja nie Ania ale kupiłam tą myjkę i ... zostają mi takie paski ... trochę i przy brzegu nie zgarniam dobrze ... i w tych miejscach poprawiam miękką szmatką ... uważam, że jest lepiej ... bardziej błyszczące szyby ... ale idealnie ja nie umiem umyć ... z tym że ideałów nie ma

Jeśli chodzi o dietę to zawsze powinna iść w parze z ruchem
AnnaCh 15:25, 01 sty 2016

Magdo, chciałabym zrobić rabatę przy tarasie, z oczkiem wodnym, przerobić warzywnik w skrzyniach, dorobić jeszcze dwie, skończyć rabatę przy deklu z gazem i przede wszystkim uporządkować teren od północy, za wiatą, bo tam jest straszny bajzel i choć trawę tam zasiać. Marzy mi się tam żywopłot grabowy A no i zapomniałam o najważniejszym, przedogródek Ten jest priorytetem Nie wiem, czy zdążymy wszystko zrobić i czy damy radę finansowo, bo mamy w przyszłym roku zrobić kostkę pod wiatą, uporządkować teren przed ogrodzeniem i zrobić miejsce parkingowe dla gości, no i otynkować dom byśmy chcieli

Kasiu, dziękuję za życzenia, jak dla mnie warto, myjka bardzo usprawnia mi mycie okien, co było moim koszmarem.

Renatko, podobno trzeba nauczyć się nią ściągać i pamiętać żeby ta gumka zawsze była czysta, to nie będzie pasków. Fakt, że przy ramach zostaje trochę, ale ja to zbieram ręcznikiem papierowym i jest git
AnnaCh 15:45, 01 sty 2016

Noworoczne zdjęcia
AnnaCh 15:54, 01 sty 2016

A to są moje zrobione kompostowniki Czekają na ustawienie z tyłu działki, przy garażu, za brzozami. Muszę je jeszcze pomalować i przed nimi jakąś tuję wsadzić, trochę je przysłonić