Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Edyta10 23:28, 21 sty 2016

Aniu, ile planów u Ciebie, fajny projekt- zdolniacha z Ciebie nic tylko czekać na wiosnę
Katkak 23:31, 21 sty 2016

Ania dołączam się do zachwytów nad projektem .
AnnaCh 08:30, 22 sty 2016

anabuko1 napisał(a)
Aniu, cudne hortensje w zimowej szacie
A tam obok nich to jakie to trawy, takie wysokie ???
Aniu, przepraszam, dopiero teraz zauważyłam ten wpis, gdzieś mi umknął
Rozumiem, że chodzi Ci o zdjęcia hortek w śniegu? Jeżeli tak to obik jest lawenda
AnnaCh 09:29, 22 sty 2016

olga80 napisał(a)
Nadrobiłam zaległości po burzy mózgów. Bardzo mi sie podoba twój projekt rabaty,spróbuj wcisnąć tam werbenę patagońską lub jeżówki ale to już ktoś napisał.Pozdrawiam
Olgo, bardzo się cieszę, że Ci się podoba Jeżówki na bank musze tam upchnąć, zobaczę co z werbeną jeszcze

kamila66 napisał(a)
Pisałyśmy wczoraj o kulach z bukszpanu, Waldek w moim wątku kiedyś pisał, że teraz idzie lub nawet jest już moda na cięcie w spłaszczone kule coś na wzór kamieni, ta forma cięcia chyba będzie dla nas łatwiejsza
Kamilko, Twój ogród w porównaniu do mojego, to już duży i dojrzały Ja nie wiem czy się już odważę na cięcie

Anda napisał(a)
Hehe Napisalam to jako pozytyw, bo sama tak nie potrafie, a czasem dobrze byloby walnac swoje zdanie nie owijajac w bawelne
Pewnie, że dobrze, ja raczej też mówię co myślę, choć nie zawsze mówię, czasem po prostu przemilczam dyplomatycznie jak mi się coś nie podoba

anabuko1 napisał(a)
to już wiem,I to mi się podoba,Jst naprawdę ok
Aniu, bardzo się cieszę

wilana napisał(a)
Dla mnie jest super. Miałam Golden Tuffet i jest ciekawy bo się przebarwia ale tu chyba lepiej wyglądałyby intensywnie zielone kulki.
Dzięki za kolejną opinię To może Bowling ball?

MirellaB napisał(a)
Aniu kulki trzmieliny wcześnie dostaniesz kupić. Ja moje kupiłam w marcu może w kwietniu.
Trawy Carex Ice Dance też ze szkółki wcześnie kupiłam.
Potem hortensje.
Jak to wszystko posadzisz to zobaczysz czy zmieścisz rozplenice
A zdecydowałaś się na 100% na golden tuffet?
Za kulkami wiosną się rozejrzę od razu, może na urodziny sobie zażyczę?
Ice Dance mam, hortki też, zostaje z podstawowego planu do kupienia gracki i tujki Nie jestem zdecydowana na golden tuffet, zobaczę może w szkółce będą mieli wybór, to jak zobaczę na żywo, to zdecyduję

Kawa napisał(a)
no prosze jaki piękny projekt
super że sobie to potrafisz tak wyraźnie wyobrazić
namiary proszę?
Kamilko dziękuję bardzo Pierwszy rtaz rysowałam, wydawało mi się, że nie umiem Co do namiaró, to chyba chodziło o trgo sprzedawcę co go wcześniej Ewa podlinkowała, ale doczytałam, że chyba z Iwką się już zgadałaś

ren133 napisał(a)
Ale się działo ... dobrze, że projekt już jest ... nie to co u mnie ... im dłużej burza mózgów trwa tym mniej wiem co dalej robić
No ale u Ciebie to ile miejsca, a u mnie malutka rabatka

Warmia napisał(a)
Nadrobiłam. Aniu, projekt pierwsza klasa.
Martuś dziękuję bardzo

ag_zie napisał(a)
I ja też doczytałam ładnie będzie teraz tylko czekać na sprzyjającą pogodę
No i na M aż mi ziemi nawiezie, kostkę musze poukładać, kompost gdzieś dorwać

Katkak napisał(a)
a niemieckim też nie przepadam, ale tę brzózkę uwielbiam
Wygooglowałam sobie Śliczna

Edyta10 napisał(a)
Aniu, ile planów u Ciebie, fajny projekt- zdolniacha z Ciebie nic tylko czekać na wiosnę
Już się nie mogę doczekać tej wiosny

Katkak napisał(a)
Ania dołączam się do zachwytów nad projektem.
No bo się normalnie zaczerwienię
iwka 10:06, 22 sty 2016

Aniu, widziałaś u kogoś te tujki Bowling ball ? widziałam u jednej forumowiczki i fajne są, kupiłam sobie kilka sztuk ale maleństwa i jeszcze takie "nie kulkowate"
olga80 10:11, 22 sty 2016

sprawdzam w necie co to są za jedne bowling ball a tu okazuje się, że mam je pod nosem u siebie fajne kulki kupiłam chyba za 10 zł u nas w szkółce jak zwykle O pomaga rozszyfrować nazwy moich podopiecznych
iwka 10:19, 22 sty 2016

olga80 napisał(a)
sprawdzam w necie co to są za jedne bowling ball a tu okazuje się, że mam je pod nosem u siebie fajne kulki kupiłam chyba za 10 zł u nas w szkółce jak zwykle O pomaga rozszyfrować nazwy moich podopiecznych
masz je u siebie?
kamila66 10:28, 22 sty 2016

O ja też mam jedną sztukę i nie wiedziałam jak się ona nazywa zakup z allegro za 4 zetki przy okazji innych zakupów, nie polecam jednak tak małych okazów
AnnaCh 10:34, 22 sty 2016

iwka napisał(a)
Aniu, widziałaś u kogoś te tujki Bowling ball ? widziałam u jednej forumowiczki i fajne są, kupiłam sobie kilka sztuk ale maleństwa i jeszcze takie "nie kulkowate"
Iwka w tym samym wątku się o nie pytałyśmy, tylko nie pamiętam u kogo? U Omelki? Ona miała i golden tuffet i bowling ball. No ja zobaczę jakie będą u mnie w szkółkach, czy będą już "kulkowe"

olga80 napisał(a)
Olga, a możesz wstawić fotkę tych bowling ball?

iwka napisał(a)
masz je u siebie?
No niech pokaże

kamila66 napisał(a)
O ja też mam jedną sztukę i nie wiedziałam jak się ona nazywa zakup z allegro za 4 zetki przy okazji innych zakupów, nie polecam jednak tak małych okazów
Kamilko a możesz też swoją pokazać?
olga80 10:41, 22 sty 2016

iwka napisał(a)
masz je u siebie?

jedną ale mam na wiosnę jak dokańczać będę rabatę to chce jeszcze dosadzić