Aniu, przepraszam, dopiero teraz zauważyłam ten wpis, gdzieś mi umknął
Rozumiem, że chodzi Ci o zdjęcia hortek w śniegu? Jeżeli tak to obik jest lawenda
Olgo, bardzo się cieszę, że Ci się podoba Jeżówki na bank musze tam upchnąć, zobaczę co z werbeną jeszcze
Kamilko, Twój ogród w porównaniu do mojego, to już duży i dojrzały Ja nie wiem czy się już odważę na cięcie
Pewnie, że dobrze, ja raczej też mówię co myślę, choć nie zawsze mówię, czasem po prostu przemilczam dyplomatycznie jak mi się coś nie podoba
Aniu, bardzo się cieszę
Dzięki za kolejną opinię To może Bowling ball?
Za kulkami wiosną się rozejrzę od razu, może na urodziny sobie zażyczę?
Ice Dance mam, hortki też, zostaje z podstawowego planu do kupienia gracki i tujki Nie jestem zdecydowana na golden tuffet, zobaczę może w szkółce będą mieli wybór, to jak zobaczę na żywo, to zdecyduję
Kamilko dziękuję bardzo Pierwszy rtaz rysowałam, wydawało mi się, że nie umiem Co do namiaró, to chyba chodziło o trgo sprzedawcę co go wcześniej Ewa podlinkowała, ale doczytałam, że chyba z Iwką się już zgadałaś
No ale u Ciebie to ile miejsca, a u mnie malutka rabatka
Martuś dziękuję bardzo
No i na M aż mi ziemi nawiezie, kostkę musze poukładać, kompost gdzieś dorwać
Aniu, widziałaś u kogoś te tujki Bowling ball ? widziałam u jednej forumowiczki i fajne są, kupiłam sobie kilka sztuk ale maleństwa i jeszcze takie "nie kulkowate"
sprawdzam w necie co to są za jedne bowling ball a tu okazuje się, że mam je pod nosem u siebie fajne kulki kupiłam chyba za 10 zł u nas w szkółce jak zwykle O pomaga rozszyfrować nazwy moich podopiecznych
O ja też mam jedną sztukę i nie wiedziałam jak się ona nazywa zakup z allegro za 4 zetki przy okazji innych zakupów, nie polecam jednak tak małych okazów
Iwka w tym samym wątku się o nie pytałyśmy, tylko nie pamiętam u kogo? U Omelki? Ona miała i golden tuffet i bowling ball. No ja zobaczę jakie będą u mnie w szkółkach, czy będą już "kulkowe"