Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 22:33, 20 sty 2016

Karol99 napisał(a)
Projekt bardzo mi się podoba. Na obrzeża wybrał bym jednak tuje Golden Tuffet. Dodaj tam jeszcze gdzie niegdzie werbene i jezowke i będzie pięknie.
Karol, super, że się podoba, nie sądziłam, że będzie tu taka żywa dyskusja o moich bazgrołach A dlaczego golden tuffet? W czym lepsze? Bo ja się nie znam, chciałam tylko małe kuleczki
AnnaCh 22:35, 20 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Pewnie. Macie racje z Dominiką, że by było tak samo czyli nudno. No chyba się nie obraziłaś? Trochę już mnie znasz.
Mirelko, pewnie, że się nie obraziłam, ja nie z takich co się obrażają o byle co Krytyka też jest potrzebna, może jeszcze pomyślę o tych kulkach
AnnaCh 22:36, 20 sty 2016

iwka napisał(a)
Szkoda ze nie wiedziałam ze lubisz kule, swoje bym Ci podesłala a tak wyladowaly w piecu
Że co? Dałaś kulki do pieca? To nie było jakiegoś sąsiada co chciał, czy coś?
AnnaCh 22:38, 20 sty 2016

frezja napisał(a)
Proszę Aniu: http://allegro.pl/krwisciag-lilac-squirrel-1szt-gardenia-i5829789086.html
zaraz usunę,jak znajdziesz
Dzięki Ewo, ale to chyba nie do końca to. Te są chyba za duże.
AnnaCh 22:39, 20 sty 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Bardzo ciekawa roślina
Niom
AnnaCh 22:40, 20 sty 2016

Katkak napisał(a)
Ania zapytaj w takim razie czy mają np. brzozę Schneverdingen Goldbrike . Miny musieliby mieć bezcenne . Mój mąż miał w każdym razie ciekawą jak powiedziałam, że taką chcę . Nawet nie bardzo mógł to powtórzyć .
Ja też nie bardzo umiem Nie lubię niemieckiego, w liceum trochę miałam i nie szło mi za dobrze
AnnaCh 23:59, 20 sty 2016

Z tego wszystkiego nie zauważyłam, że u mnie sypie śnieg. No tuje chyba się po tej zimie nawodnią. Jutro znowu odśnieżanko, choć mają to zrobić M z Jaśkiem do południa
olga80 07:38, 21 sty 2016

Nadrobiłam zaległości po burzy mózgów Bardzo mi sie podoba twój projekt rabaty,spróbuj wcisnąć tam werbenę patagońską lub jeżówki ale to już ktoś napisał.Pozdrawiam
kamila66 07:48, 21 sty 2016

Pisałyśmy wczoraj o kulach z bukszpanu, Waldek w moim wątku kiedyś pisał, że teraz idzie lub nawet jest już moda na cięcie w spłaszczone kule coś na wzór kamieni, ta forma cięcia chyba będzie dla nas łatwiejsza
Anda 08:21, 21 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Kule wiklinowe? Mi się nie podobają.
Zaraz Anda - Ewa napisze, że ja prosto z mostu znowu walę
Taka to już jestem, nie owijam.

Hehe Napisalam to jako pozytyw, bo sama tak nie potrafie, a czasem dobrze byloby walnac swoje zdanie nie owijajac w bawelne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies