Mirella, ja nawet wolę jak ktoś wali prosto z mostu Tobie nie muszą się podobać, a mi się podobają i myślę, że do mojej wiaty i drewnianych balustrad w przyszłości będą pasowały Mirelka dzięki, ale nie szukam cebul, tylko byliny krwiściąg lekarski Ale to nic pilnego, może gdzieś się pojawi. Właśnie mi się przypomniało, że u mnie na wiosnę są targi ogrodnicze i tam by może była, bo tam dużo różności
W samo sedno, no bo jakby nam się wszystkim podobało to samo, to wszystkie miałybyśmy takie same nudne ogrody
No właśnie patrzę, same nasionka na razie. Poczekam może później będą sadzonki, albo będę wsadzać tam jakieś jednoroczne, jak u Reni
Już sobie wygooglowałam tego krwiściąga, fajny, tylko ciekawe czy u mnie można go gdzieś dostać? U mnie raczej bieda w szkółkach i patrzą na mnie, jak na kosmitkę jak zapytam o coś innego niż tuje
A może zamiast trzmielin kilka cisów kolumnowych lub berberysow luźno posadzonych i więcej traw ,a w trawach jezowki i czosnki glowkowate właśnie . Buuu nie znam sie tak tylko mi sie pisze