Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Karol99 20:43, 20 sty 2016

Projekt bardzo mi się podoba. Na obrzeża wybrał bym jednak tuje Golden Tuffet. Dodaj tam jeszcze gdzie niegdzie werbene i jezowke i będzie pięknie.
MirellaB 20:46, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Mirella, ja nawet wolę jak ktoś wali prosto z mostu Tobie nie muszą się podobać, a mi się podobają i myślę, że do mojej wiaty i drewnianych balustrad w przyszłości będą pasowały
Mirelka dzięki, ale nie szukam cebul, tylko byliny krwiściąg lekarski Ale to nic pilnego, może gdzieś się pojawi. Właśnie mi się przypomniało, że u mnie na wiosnę są targi ogrodnicze i tam by może była, bo tam dużo różności

Pewnie. Macie racje z Dominiką, że by było tak samo czyli nudno. No chyba się nie obraziłaś? Trochę już mnie znasz.
Dominika11 20:50, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
W samo sedno, no bo jakby nam się wszystkim podobało to samo, to wszystkie miałybyśmy takie same nudne ogrody
dokładnie
iwka 20:51, 20 sty 2016

Szkoda ze nie wiedziałam ze lubisz kule, swoje bym Ci podesłala a tak wyladowaly w piecu
frezja 20:58, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
No właśnie patrzę, same nasionka na razie. Poczekam może później będą sadzonki, albo będę wsadzać tam jakieś jednoroczne, jak u Reni

zaraz usunę,jak znajdziesz
usunięto
AsiaK_Z 21:00, 20 sty 2016

Bardzo ciekawa roślina
iwka 21:01, 20 sty 2016

Właśnie u tego sprzedawcy jest kilka perełek które planuje kupić. Przewertowalam całą ofertę dzisiaj.
robił ktoś u niego zakupy?
frezja 21:02, 20 sty 2016

Ja nie robiłam, ale ma pozytywne komentarze..więc można zaufać tak myślę
Katkak 21:41, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Już sobie wygooglowałam tego krwiściąga, fajny, tylko ciekawe czy u mnie można go gdzieś dostać? U mnie raczej bieda w szkółkach i patrzą na mnie, jak na kosmitkę jak zapytam o coś innego niż tuje

Ania zapytaj w takim razie czy mają np. brzozę Schneverdingen Goldbrike . Miny musieliby mieć bezcenne . Mój mąż miał w każdym razie ciekawą jak powiedziałam, że taką chcę . Nawet nie bardzo mógł to powtórzyć .
AnnaCh 22:31, 20 sty 2016

iwka napisał(a)
A może zamiast trzmielin kilka cisów kolumnowych lub berberysow luźno posadzonych i więcej traw ,a w trawach jezowki i czosnki glowkowate właśnie . Buuu nie znam sie tak tylko mi sie pisze
Ale z tyłu cisy i z boku cisy? Nie za dużo tych cisów? Pewnie jeszcze jakieś trawki i jeżówki dodam