Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

MirellaB 12:56, 24 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Oooo... ktoś jeszcze oprócz mnie nie śpi
Mirelko, ja tak w zasadzie mam do pokazania jedną rabatę Mam zamiar w tym roku trochę więcej zdziałać, a dziś oglądałam zdjęcia szefowej i nawet się M zainteresował i stwierdził, że trzeba coś w tym naszym ogrodzie podziałać

Oooooo to masz fajnie, że usłyszałaś takie słowa od M
Ja tylko słyszę znowuuuuuu coś

Też oglądam realizacje Danusi, wszystko by się chciało mieć w ogrodzie
kamila66 19:37, 24 sty 2016

Aniu citronella podobno nie daje rady na słońcu a one są dość podobne.
AnnaCh 22:59, 24 sty 2016

Dzisiaj działałam z dziećmi w ogrodzie Nawiedził nas taki jegomość
AnnaCh 23:08, 24 sty 2016

ag_zie napisał(a)
Aniu od czegoś trzeba zacząć, Ty masz już jedną rabatę i będą kolejne. Ja to na wiosnę nie będę miała co pokazywać bo nic nie mam teraz to śnieg mogę pokazać bo pięknie jest Ale od czegoś trzeba zacząć - od pierwszej rabaty!
Agnieszko, rok temu w marcu jak zaczynałam na O., to też nic nie miałam... Nie no miałam jedną beznadziejną rabatę z wszystkim co tylko się dało, w sumie to jeszcze jej nie przerobiłam do końca
Od czegoś trzeba zacząć W tym roku sporo spraw pokomplikowały te upały, nic się nie dało zrobić. Myślę, że gdyby nie to, to może mój przedogródek byłby częściowo zrobiony.
Aguś byle do wiosny i będziemy się wspierać i działać
AnnaCh 23:11, 24 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Oooooo to masz fajnie, że usłyszałaś takie słowa od M
Ja tylko słyszę znowuuuuuu coś

Też oglądam realizacje Danusi, wszystko by się chciało mieć w ogrodzie
Mirelko, zdjęcia szefowej nawet mojego M urzekły i stwierdził, że musimy coś zrobić z naszym pobojowiskiem po ciągłych budowach
AnnaCh 23:15, 24 sty 2016

kamila66 napisał(a)
Aniu citronella podobno nie daje rady na słońcu a one są dość podobne.
Kamilko, moja to jak tak oglądałam zdjęcia żurawek, to raczej była Electra, miała takie czerwone paseczki na liściach. Odratowałam ją i posadziłam do doniczek, stały w cieniu, teraz są zadołowane. Mam nadzieję, że przetrwa i będzie można ja posadzić na rabatę od północy
MirellaB 23:57, 24 sty 2016

Ania tyle śniegu u Ciebie, że takiego wypasionego bałwana zrobiliście?
Fantastyczny jegomość
U mnie odwilż, plucha.
AnnaCh 00:08, 25 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Ania tyle śniegu u Ciebie, że takiego wypasionego bałwana zrobiliście?
Fantastyczny jegomość
U mnie odwilż, plucha.
No, śniegu Ci u mnie dostatek W ogóle mam wrażenie, że centralna Polska jest najbardziej zasypana, wnioskuję tak oglądając Wasze ogrody
Dziś śnieg był "bałwaniasty", bo też było na plusie, niewielkim ale plusie. Od jutra ma być już całkiem ciepło i ma padać deszcz, więc nasz towarzysz pewnie długo nie postoi Ale cieszę się jak głupia z tego bałwana, bo Jasio pierwszy raz w życiu lepił Bardzo mu się podobało, do domu wrócił cały mokry
Karol99 00:29, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Dzisiaj działałam z dziećmi w ogrodzie Nawiedził nas taki jegomość

Piękny
MirellaB 06:43, 25 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
No, śniegu Ci u mnie dostatek W ogóle mam wrażenie, że centralna Polska jest najbardziej zasypana, wnioskuję tak oglądając Wasze ogrody
Dziś śnieg był "bałwaniasty", bo też było na plusie, niewielkim ale plusie. Od jutra ma być już całkiem ciepło i ma padać deszcz, więc nasz towarzysz pewnie długo nie postoi Ale cieszę się jak głupia z tego bałwana, bo Jasio pierwszy raz w życiu lepił Bardzo mu się podobało, do domu wrócił cały mokry

Jako dziecko pamiętam, że płakałam jak bałwan topniał, albo ktoś go popsuł Bardzo to było przykre
Fajnie, że się super bawiliście
Miłego, mało pracowitego poniedziałku życzę