To w Obi dużo droższe, bo te niższe 63 cm były po 69,90. Chyba zamówię na all, albo gdzie indziej kupię, jak już się zdecyduję.
No ja też w sumie jeszcze nie zdecydowałam, ale chyba by mi pasowały
Już mnie nosi i chciałabym kopać i sadzić. Choć trochę sobie humor poprawiłam i nasionka kupiłam
Muszę się jeszcze zakręcić za wertykulatorem do trawnika, M mówi, że ręczny, on porobi, bo stwierdził, że jak będę ciągle darń ściągać na rabaty, to mało trawy zostanie, to nie opłaca się kupować elektrycznego, czy spalinowego tym bardziej Coś w tym jest
Ja też nie wiedziałam, widziałam już kiedyś te nasionka, ale jakoś przeszłam obok. Wczoraj pogadałam z Kasią z Mojej bajki i okazało się, że ona też siała, tylko ze swoich nasionek. Zobaczymy co mi wyjdzie, jakby choć kilka było to już fajnie. Zanim będę miała rabatę od północy, to by akurat urosły
Niom... Jakby nie ogrodowisko, to nawet nie wiedziałabym o tym, że stipa w ogóle istnieje
W ogóle jakoś na trawy nie zwracałam uwagi...
Karol stratyfikować stipę? Mirella mówi, że nie, ale dopytam jeszcze w kilku źródłach
Anka moja stipa już posiana, teraz czekam, no jestem ciekawa co z tego będzie
Wertykulator kupiłam w zeszłym roku i zadowolona jestem. Wszystko zależy ile tego trawnika zostawisz, ale ręczny to chyba nie zrobi tak dokładnie.
U nas można wypożyczyć sprzęt, może dla Ciebie lepsza właśnie ta opcja raz do roku