Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

olga80 19:49, 11 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Mirelka, ja też lubię trawkę, ale w umiarze. A u mnie z tyłu to na razie sama trawa

Tereniu, ale już masz i czekasz na efekt wow, a moje dopiero w planach

od planów do realizacji jeden krok
Malgosik 17:31, 12 lut 2016

Ja dziś rzuciłam okiem na ogród i stwierdziłam, że za wąskie są rabaty w stosunku do trawnika. Chyba będę jeszcze ciachać ten trwanik. To tak apropo zabierania trawnika.
Sylvana 01:32, 13 lut 2016

Mój eM też żąda trawnika i przestrzeni jak Konstytucji, a jak przyjdzie co do czego to nie ma kto skosić. Trzymam kciuki za nierówną walkę.
Wierzę, że i tak będzie po Twojemu - wcześniej czy później.
Edyta10 06:56, 13 lut 2016

Malgosik napisał(a)
Ja dziś rzuciłam okiem na ogród i stwierdziłam, że za wąskie są rabaty w stosunku do trawnika. Chyba będę jeszcze ciachać ten trwanik. To tak apropo zabierania trawnika.

dokładnie to samo zrobię, już mam nawet plan rozrysowany czekam na cieplejsze dni
MirellaB 06:59, 13 lut 2016

Aniu kupiłaś donice?

A ja już nie mogę się doczekać kiedy ruszę z zakładaniem trawnika
AnnaCh 12:07, 13 lut 2016

Malgosik napisał(a)
Ja na początku zeszłego sezonu też robiłam wąskie, a pod koniec poszerzałam, teraz będę walczyła z M. o trawnik. A od frontu próbuję go przekonać, że samo nasypanie ziemi nic nie da, trzeba najpierw to co tam jest użyźnić zielonym nawozem
AnnaCh 12:08, 13 lut 2016

Sylvana napisał(a)
Mój eM też żąda trawnika i przestrzeni jak Konstytucji, a jak przyjdzie co do czego to nie ma kto skosić. Trzymam kciuki za nierówną walkę.
Wierzę, że i tak będzie po Twojemu - wcześniej czy później.
Sylwia masz rację, wcześniej czy później myślę, że i tak będzie. Po prostu kiedyś jak go nie będzie zacznę wykraiwywać rabaty, a później powie, że mu się podoba
AnnaCh 12:09, 13 lut 2016

Edyta10 napisał(a)
dokładnie to samo zrobię, już mam nawet plan rozrysowany czekam na cieplejsze dni
Ja też już czekam na cieplejsze dni i się doczekać nie mogę. Zimno dzisiaj
AnnaCh 12:11, 13 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu kupiłaś donice?

A ja już nie mogę się doczekać kiedy ruszę z zakładaniem trawnika
Mirelka nie kupiłam, bo ciągle się nad nimi zastanawiam. Bardzo podobają mi się takie wysokie kwadratowe też, ale chyba u mnie nie pasują.
Jana 15:06, 13 lut 2016

Też będę walczyć niedługo o trawnik, ale Mój jeszcze o tym nie wie, on wolałby żeby nie było rabatek bo to utrudnia koszenie