Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 09:34, 10 lut 2016

Agatek napisał(a)
ja też mam coś w rodzaju wylewki ...
ale muszę się tego pozbyć, bo albo miałam złu cement, albo robotnicy źle coś zrobili bo cement się nie związał i mam taki piach
myślimy nam wywaleniem tego i zrobieniem normalnego małego fundamentu i drewnianego, albo obijemy deską garażu
U mnie jest tam właśnie taki mały fundament z wylewką Zrobione to było jak zostało betonu po wylewkach na balkonach. No i u mnie odwrotnie jest. Balkony mi się sypią, a tu beton jak skała Jak będę tylkować dom, to balkony idą do generalnego remontu.
kamila66 09:42, 10 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
Serby przy płocie muszą być, bo się w nich zakochałam po prostu. No i trochę mam nadzieje zasłonię się od tego chwastowiska za płotem, choć akurat tytaj to już lasek zaczyna rosnąć
Garaż jak znam życie będzie pewnie na stałe, ale właśnie w tym momencie wpadł mi do głowy pomysł, że może go trochę kiedyś podrasuję i jak zrobię drewniany składzik na drzewo z boku, to może kiedyś też zerwę mu blachę z drzwi i nabiję deski? Wszystko pomaluję tak jak wiatę itd... Dobrze by było?

Ładniej będzie o milin procent Pomysł świetny
Tylko deska musi być chyba dość cienka, albo stelaż drzwi wzmocniony profilami, żeby ci nie wykręcało tych drzwi
Iggia 09:42, 10 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
U mnie jest tam właśnie taki mały fundament z wylewką Zrobione to było jak zostało betonu po wylewkach na balkonach. No i u mnie odwrotnie jest. Balkony mi się sypią, a tu beton jak skała Jak będę tylkować dom, to balkony idą do generalnego remontu.

Dlatego u mnie nie ma balkonów
Dominika11 09:50, 10 lut 2016

cholewka u mnie 3
kamila66 10:02, 10 lut 2016

Ja mam loggie jest ok ale jeden taras mam z piasku
AnnaCh 10:15, 10 lut 2016

kamila66 napisał(a)
Ładniej będzie o milin procent Pomysł świetny
Tylko deska musi być chyba dość cienka, albo stelaż drzwi wzmocniony profilami, żeby ci nie wykręcało tych drzwi
Wpadłam na to przed chwilą, po południu muszę z tatą i M pogadac o drewutni i drzwiach tego brzydactwa. Poproszę tatę, żeby mi je wzmocnił profilami. Kupię taką boazerią jak mam ścianę w wiacie zrobioną i z tego zrobię te drzwi
AnnaCh 10:18, 10 lut 2016

Iggia napisał(a)
Dlatego u mnie nie ma balkonów

Dominika11 napisał(a)
cholewka u mnie 3

kamila66 napisał(a)
Ja mam loggie jest ok ale jeden taras mam z piasku

Moje balkony właśnie z pisaku są, ten z tyłu jeszcze się trzyma, ale ten od frontu, to porażka totalna. Nawet mam płytki kupione na nie, ale nie ma sensu kleić, dopóki się czegoś z tym nie zrobi. Tacie nie pozwolę się z tym szarpać i tak bardzo dużo u nas robi, to jak będą nam dom tynkować, to może je naprawią. Teraz jakbym miała budować ten dom, to chyba tego z tyłu też bym nie zrobiła, tylko zadaszenie tarasu bym dała.
Agatek 11:06, 10 lut 2016

Mi kiedyś ktoś powiedział, żeby tego blaszaka ocieplić styropianem i na to dać deskę elewacyjną, ale nie wiem czy to się sprawdzi
ja bym chciała drewniany jak domek no i z dachem dwuspadowym chciałabym tam łódkę trzymać, w końcu to mazury, ale M chce tam pokoik mieć haha, więc garaż będzie wielkości domku
kamila66 11:19, 10 lut 2016

Agatek napisał(a)
Mi kiedyś ktoś powiedział, żeby tego blaszaka ocieplić styropianem i na to dać deskę elewacyjną, ale nie wiem czy to się sprawdzi
ja bym chciała drewniany jak domek no i z dachem dwuspadowym chciałabym tam łódkę trzymać, w końcu to mazury, ale M chce tam pokoik mieć haha, więc garaż będzie wielkości domku

I kolejny mężczyzna który chce mieszkać w garażu
Anusia 11:42, 10 lut 2016

Haha mój e-M też tak mówi, że garaż to jego pokój
Serba mam dopiero jednego i chcę więcej. Dosadzę mu do towarzystwa drugiego, są naprawdę piękne, więc sadż.