Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ren133 08:50, 08 kwi 2016

A dasz zdjęcie klona? bo już zdecydowałaś?
AgataP 08:53, 08 kwi 2016

Taki Tata to skarb.
Złote rączki to taki ginący gatunek, bo albo nie są złote albo są ale leniwe Niezapominajki piękne są, ja też mam i morze konwalii
Kawa 08:56, 08 kwi 2016

fajnie że ktoś ci pomaga
anbu 19:15, 08 kwi 2016

Aniu widzę, że też już zaczęłaś działania ogrodowe i to z pomocnikiem. Ciekawa jestem co tam będzie
katel 20:27, 08 kwi 2016

Trochę wycinania trawki i będzie miejsce na kolejne nasadzenia , fajny nowy awatarek - taki wiosenny i energetyczny
GosiaGosia 21:39, 08 kwi 2016

Aniu,

Odwiedziłam i ja Twój wątek. Przeczytałam cały. Konkretna lektura .
Pięknie sobie radzisz, podziwiam Twój zapał. Te siewki, dzielenie roślinek - jestem pod ogromnym wrażeniem. Miło się oglądało i czytało - nie dziwie się, że masz tylu gości i Twój wątek w rok nabrał tylu stron
Trzymam kciuki za dalsze Twoje poczynania.

Pozdrawiam,
MirellaB 22:43, 08 kwi 2016

Anka wiem gdzie mogę u siebie dostać tą fantastycznie piękną szałwię
W poniedziałek z dziewczynami jestem umówiona na zakupy i na 100% ją kupię Ale się cieszę
AnnaCh 00:15, 09 kwi 2016

Padam na twarz, ale odpiszę Mało ma czasu, ale do waszych wątków cichaczem zaglądam.

Iwonka, pewnie, że fajnie Pomocnik pierwsza klasa

Basiu,
to koniecznie musimy się umówić, ja będę na 100 %

Reniu
, tak szczerze, to do końca nie zdecydowałam, a zdjęcie może jutro zrobię, to wrzucę. Najważniejsze, że przeżył zimę, a wiesz, że go w końcu nie okryłam

Agata,
tych niezapominajek przyniosłam sobie kępkę od mamy w zeszłym roku, a teraz się mnóstwo wysiało

Kamila
, pewnie, że fajnie, sama ledwo daję radę

Aniu,
tam już rosną róże the fairy i trzy kulki danica. Chciałam to wszystko zatrawkować i zaszałwiować Hameln od Karola ładnie wzeszły, to chyba tam pójdą i chciałam dać szałwię na obwódkę przy chodniku, odmianę deep blue

Kasiu
, dziękuję bardzo

Gosiu,
witaj u mnie Serio przeczytałaś cały wątek? Podziwiam, bo tam mało ogrodowo często było. Zapraszam tak często jak będziesz mogła

Mirelka, to super U mnie za tydzień w niedzielę są targi ogrodnicze, może będzie.

A tak w temacie targów: http://www.lodr-bratoszewice.pl/aktualnosci/xi-piotrkowskie-targi-ogrodnicze-%E2%80%9Epamietajmy-o-ogrodach%E2%80%9D Czy jakieś dziewczyny z łódzkiego, oprócz Basi, się jeszcze wybierają?

AnnaCh 00:17, 09 kwi 2016

Dzisiejsze fotki Sorki za jakość, ale telefonem po pracy na szybko
Przesadzony lubczyk w skrzyni żyje i rośnie
Jagody kamczackie kwitną
Forsycje też
Myślałam, że pomarzły mi liliowce, bo u wszystkich już bardzo duże, a u mnie nie było, ale teraz po tych kilku ciepłych dniach się pojawiły
AnnaCh 00:18, 09 kwi 2016