Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:34, 10 kwi 2016

Dziś szalony dzień. Dowiedziałam się, że w Obi oddają 20% wartości zakupów na kartę upominkową, a że mam łazienkę na dole do zrobienia i brakuje mi umywalki, to pojechałam. No i zaczęło się. Nie mogłam nawet na parking wjechać, tyle było ludzi. Wzięłam umywalkę, baterię, syfony ziemię i bratki. No i okazało się, że kartki na pergolę przy wiacie są i to całkiem fajne i mocne. No ale jak ja zapakuję do samochodu kratkę 180 na 180 cm? Nawet jakbym M samochód wzięła, to bez szans. No więc żaróweczka w głowie i telefon do taty, przyjechał i zapakowaliśmy kratki Jakoś do domu dojechały

A wieczorem pobawiłam się i popikowałam pomidorki A jak już się rozpędziłam, to pory też i kilka werben też się udało Jutro muszę kupić wielodoniczkę na Hameln i Moundry i resztę werbeny

A robicie rozsadę cukinii i dyni? Czy od razu do gruntu?
L00zak 23:56, 10 kwi 2016

Hahaha super pomysł
MirellaB 23:59, 10 kwi 2016

Czy chodzi o kratki na pergolę? Fajnie, że tyle udało Ci się kupić
AnnaCh 00:05, 11 kwi 2016

Michał, trzeba sobie jakoś radzić Blisko mam do Obi, to jakoś strasznie się nie jechało, z resztą ja nie wiem, ja jechałam swoim

Mirella, tak to kratki na pergolę pod bluszcz i róże przy wiacie Muszę je pomalować pod kolor wiaty i tata mi zamontuje
mateuszmichn 02:11, 11 kwi 2016

Haha dobrze, że nie wiało, bo jeszcze by wam samochód odleciał
agnieszka_m 06:29, 11 kwi 2016

Super zakupy
za takimi kratkami też się muszę rozejrzeć jak mi panowie skończą zadaszenie na tarasie
paulina_ns 08:34, 11 kwi 2016

Aniu ja wczoraj kupiłam bardzo podobna, tylko mniejsza, ale swoją udało mi się zapakować do samochodu ( nie pytaj jakim cudem) na mojej będzie rósł sobie powojniak na tarasie
lojalna_ 08:44, 11 kwi 2016

Aniu Ty cały sklep wykupiłas i jaka techniczna kobitka ech ten tata zawsze w pogotowiu
AnnaCh 08:57, 11 kwi 2016

Mateusz, właśnie jak pokazałam to zdjęcie koleżance z pracy, to się śmiała, że jeszcze tylko skrzydeł nam brakowało

Agnieszka, tylko pomyśl o transporcie Nie idź na żywioł.

Paulina, no tej do samochodu, nawet dużego się nie dało, a dostawczaka nie mam Powiem Ci, że samochody są strasznie pojemne, my kiedyś z M. w dość niewielkim samochodzie przywieźliśmy z Łodzi pianino cyfrowe

Jola, ja muszę być techniczna, bo mój M to artysta Tata jest jak pierwsza pomoc i realizator moich pomysłów, nawet samochód ma dostosowany do chciejstw
Anda 09:24, 11 kwi 2016

Aniu, super zakupy Drzewko śliczne. I jak fajnie mieć tatę na podorędziu Fajnie, że się u Ciebie tak dużo dzieje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies