Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:14, 21 mar 2017

Mirella, tylko nie wiem gdzie wsadzić, chodzi mi po głowie, żeby jeszcze kupić jutro, ale nie mam kompletnie na nie pomysłu
Zana 23:33, 21 mar 2017

Ania, ale Ci się trafiła ta śś. Za taką cenę to grzech nie wziąć, miejsce na pewno znajdziesz. Krokusiki malutkie ale śliczniutkie, moje nawet z ziemi nie wyłażą. Może je "do góry nogami" posadziłam
AniMa 07:30, 22 mar 2017

Aniu gracki zawsze później, moje ML tak samo wyglądają jak twoje Gracki później ruszają, swoje 2 już ścięłam i miały żywe końcówki
Jamroczek 09:19, 22 mar 2017

Fajna śś ja kupiłam na jesieni, też w śmiesznej cenie ale bardziej drzewko niż krzaczek. Też ma już ładne pąki. Chyba u nas w Pio nie wiedzą jaki to teraz rarytas bo zaraz by ceny skoczyły...
Asia
sylwia_slomc... 09:51, 22 mar 2017

Zakup fajny i to jeszcze za taką cenęTo tam kupiłaś gdzie mi dałaś cynk? Trawka żyje jak jest w środku zielone
AgataP 10:00, 22 mar 2017

Ania, wpadam do Cie a Ty taki piękny zakup poczyniłaś - super ŚŚ
Jarząbki będziesz zamawiać bo nie wiem czy się nie dołączyć do Ciebie na wspólną przesyłkę
Makusia 10:29, 22 mar 2017

Koleżanko szaleństwo!
Piękny łup wojenny zdobyłaś! Nie wiem, czy o buksach już pisałam, ale cudowniaczki są!
kasja83 12:29, 22 mar 2017

Aniu fajny traf z tą ŚŚ-ja pisałam u Kawy, że jestem na kupnie Obelisk-i u nas w okolicy to jakaś tragedia.

Jakby u mnie zieleniły się spody ML-to uznałabym, że żyje
AnnaCh 13:26, 22 mar 2017

No to się doigrałam, chora jestem, w domu siedzę pod kocykiem z garścią piguł

Anula, obawiałam się, że ja swoje tak posadziłam, a tu taka niespodzianka, mikroskopijne, ale są
Miejsce dla ŚŚ mam, szukam dla drugiej

Ania, serio gracki później? A Renia w niedzielę mówiła odwrotnie, że u niej już gracki coś tam widać, a ML później Widać co kraj to obyczaj Może u Was inny klimat, a raczej na pewno

Asia, więc siedźmy cicho Czytam u Danusi, że iryski Ci zakwitły, więc na wątek coś masz Czekam cierpliwie
Musimy zorganizować spotkanie piotrkowskiej grupy, jak wyzdrowieję

Sylwia, tak dokładnie tam gdzie Ci pisałam

Agata
, zadzwonię jeszcze w jedno miejsce i jak nie będzie, to zamówię, napiszę na priv, możemy kupić razem, przywiozę do Karoli 9 kwietnia

Martuś, żebyś Ty widziała minę mojego M jak zobaczył kolejnego krzaka do wkopania A miałam postanowienie... Żadnych zakupów, dopóki nie wsadzę zadołowanych roślin A Ty nie chcesz ŚŚ?
Dziękuję w imieniu buksów

Kasia
, właśnie tak myślę, że żyją i tego się trzymam Jak nie zgniją, bo dziś znowu leje, to chyba będzie dobrze
Makusia 13:29, 22 mar 2017

Aniu nie chcę. To znaczy chcę, chcę bardzo ale nie mogę
Jestem na etapie drukowania postanowienia noworocznego i tapetowania nim wszystkiego