Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na piasku i z wielkim murem

Ogród na piasku i z wielkim murem

Milka 09:30, 16 kwi 2016

Jestem zachwycona, piekne są!
Kolor super, od razu inaczej mur wyglada, a Alicja zawsze w lustrze sie przegladnie, zerknie w zaczarowany świat
Gratulacje dla meza, umie facet dotrzymac obietnicy. Oboje z męzem obejrzelismy dzieło
Masz mur, moźesz na nim dziela sztuki wieszac dopasowane do ogrodu, na targach staroci moźna fajne rzeczy wyszukac, np ja na Broniszach znalazlam, jak bylam z wizytą u Danusi.
Lawendowy zakatek
Powstal, pewnie powojniki tam dasz i roze, poprowadzisz je w poziomie nad gorna czescia okna, ach bajecznie bedzie
Alicja169 17:46, 18 kwi 2016

Irenko Ty wiesz jak uzyskać od naszych panów to, czego chcemy! Z Twojej inspiracji to powstało, więc jesteś współodpowiedzialna
Mój eM jest dumny, że nie tylko ja go pochwaliłam, ale pilnował abym natychmiast uzyskała komentarz Forum na temat jego pracy (choć mój udział też był znaczący) !
Teraz pozostały jeszcze prace wykończeniowe, usuwanie stratowanych roślinek i sadzenie nowych.
Szkoda, że forum tak kiepsko chodzi, może dziś się naprawiło? bo czytałam, że Szefowa wie o problemie.
Alicja169 17:50, 18 kwi 2016

W pozostałej części ogrodu zaczyna się zielenić.

brzoskwinia ładnie kwitnie

Kasya 17:52, 18 kwi 2016

Alicja169 napisał(a)
z pewnym opóźnieniem, z dużą nieśmiałością ale i z radością ukończenia dzieła prezentuję moje okno na świat..
I aż boję się zajrzeć co jest po drugiej stronie lustra.. Alicja

fajny to pomysl, tylko jeszcze jakos z roslinkami alno bluszczem mozna cos pokombinowac
Alicja169 17:55, 18 kwi 2016

Szału nie ma, ale każdy drobiazg cieszy

Alicja169 17:57, 18 kwi 2016

Taki dziwny bukszpan u mnie jest. Może ktoś wie co z nim ? te kwiatki (?) na bukszpanie to tylko na dwu egzemplarzach. Pozostałe nic takiego nie mają.

zoja 17:57, 18 kwi 2016

Alicja169 napisał(a)
Irenko Ty wiesz jak uzyskać od naszych panów to, czego chcemy! Z Twojej inspiracji to powstało, więc jesteś współodpowiedzialna
Mój eM jest dumny, że nie tylko ja go pochwaliłam, ale pilnował abym natychmiast uzyskała komentarz Forum na temat jego pracy (choć mój udział też był znaczący) !
Teraz pozostały jeszcze prace wykończeniowe, usuwanie stratowanych roślinek i sadzenie nowych.
Szkoda, że forum tak kiepsko chodzi, może dziś się naprawiło? bo czytałam, że Szefowa wie o problemie.

Kurcze a ja przed swoim ukrywam forum - może to błąd?
Twój zdecydowanie zasłużył na pochwały

forum już naprawione
Alicja169 18:01, 18 kwi 2016

U mnie wiosna jakby opóźniona.Jak oglądam fotki z ogrodów w Polsce południowej to aż mi przykro, że u mnie tak marnie. Powoli się budzi mój ogród.
Kilka róż mi padło, to dziwne bo zimy praktycznie nie było i dopiero w marcu chyba przemarzły
Alicja169 18:04, 18 kwi 2016

zoja napisał(a)

Kurcze a ja przed swoim ukrywam forum - może to błąd?
Twój zdecydowanie zasłużył na pochwały

forum już naprawione

Zojka nic tak dobrze nie działa na mężczyzn jak pochwały.
Spóbuj !!

To super, że już forum działa dobrze, bo to nie na moje nerwy, co działo się w ub. tygodniu.
Alicja169 20:23, 18 kwi 2016

W tym roku posadzona piwonia drzewiasta zakwitła !!
Piękny biały kwiat wczoraj

i dzisiaj