Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Wiolka5_7 08:20, 04 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)
Ewa, Karola, Magda dzięki dziewczyny!
Dziś wstałam i niestety biało znowu... a co najlepsze że jak kładłam się spać to padał deszcz i wiało a rano śnieg...

Hi hi u mnie też biało ,tzn śnieg z deszczem....ale jutro pogodnie podobno
zawitka 08:57, 04 lut 2019

Ale zdjęcia !!!!!!!!.nawet ciemna szara jesień może być piękna Pokaż swoje robótki na Moje hobby Pozdrawiam idę jeszcze raz obejrzeć zdjęcia
BKosimkArt 11:00, 04 lut 2019

Po świętach miałam ogromną przyjemność wykonywać makramę na targi dla pewnej niezwykle uzdolnionej florystki ślubnej... to się pochwalę (Zdjęcia nie moje... zapożyczone z internetu)

BKosimkArt 11:01, 04 lut 2019

zawitka napisał(a)
Ale zdjęcia !!!!!!!!.nawet ciemna szara jesień może być piękna Pokaż swoje robótki na Moje hobby Pozdrawiam idę jeszcze raz obejrzeć zdjęcia

Dziękuję bardzo!
cieszę się że zawitałaś do mnie
Aurelllia 18:16, 04 lut 2019

Basiu śliczna ta makrama Gratulacje
sylwik69 11:35, 06 lut 2019

Basia ale zdolna bestia z Ciebie naprawdę piękne rzeczy tworzysz,masz ogromne talenty czekam na Twoją relację z targów!
Milka 06:08, 08 lut 2019

Basiu i jest się czym chwalić, super
Zima i u mnie znowu, to może też się na te szyszkowe dekoracje skusisz, wymienimy poglądy, jak idzie
Anda 08:59, 08 lut 2019

Sliczna, pięknie to zrobiłaś Masz wyczucie

Zdjęcia też bardzo dobre i bardzo fajne wnętrze.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
BKosimkArt 09:21, 08 lut 2019

Dziękuję dziewczyny... ja to nie potrafię chyba siedzieć bezczynnie... jak mi się nudzi to zawsze coś dłubię podobno nuda jest najlepszym czynnikiem do wymyślenia czegoś fajnego... gdzieś tak słyszałam, żeby dać się dzieciom ponudzić bo są wtedy bardziej kreatywne
Anda 09:22, 08 lut 2019

BKosimkArt napisał(a)
Dziękuję dziewczyny... ja to nie potrafię chyba siedzieć bezczynnie... jak mi się nudzi to zawsze coś dłubię podobno nuda jest najlepszym czynnikiem do wymyślenia czegoś fajnego... gdzieś tak słyszałam, żeby dać się dzieciom ponudzić bo są wtedy bardziej kreatywne

Ja to nawet stosuję Jak się córcia nudzi, to jej nie pomagam. To się sprawdza
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies