Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

BKosimkArt 18:45, 15 kwi 2019

Ewa, to Persian Pearl
Milka 17:34, 17 kwi 2019

BKosimkArt napisał(a)
Sylwia jak zajrzysz, zdjęcie dla Ciebie zaczętego drzewa życia...

Wspaniałe! i masz magnolkę
Milka 17:35, 17 kwi 2019

BKosimkArt napisał(a)

Poleciałam na to zimno specjalnie dla Ciebie

Żwirku będzie tam więcej ale jeszcze nie nabyłam

Rewelacja
BKosimkArt 18:15, 17 kwi 2019

Milka napisał(a)

Wspaniałe! i masz magnolkę

No nareszcie mam
Kasia_CS 21:13, 17 kwi 2019

BKosimkArt napisał(a)

Poleciałam na to zimno specjalnie dla Ciebie

Świetnie się wpasował Choć jak pokazywałaś rzeźby po kolei, to najpierw pomyślałam o takim innym łysolu w to miejsce - też mi grał w tym klimacie

Drzewo życia zapowiada się super! Czego byś ze swojego rękodzieła nie pokazała, to oczy przecieram ze zdumienia, że kolejny talent odsłaniasz.
BKosimkArt 08:04, 18 kwi 2019

Kasia_CS napisał(a)

Świetnie się wpasował Choć jak pokazywałaś rzeźby po kolei, to najpierw pomyślałam o takim innym łysolu w to miejsce - też mi grał w tym klimacie

Drzewo życia zapowiada się super! Czego byś ze swojego rękodzieła nie pokazała, to oczy przecieram ze zdumienia, że kolejny talent odsłaniasz.

A to już wiem o którego Ci chodziło, taki na wzór jakiejś figurki nagrody... bardzo go lubię.
Zastanawiam się tylko czy jakoś nie muszę ich zabezpieczyć przed wilgocią... hmmm

Dziękuję Kasiu za miłe słowa. Wiesz, najlepsze że kiedyś nie przejawiałam żadnych talentów, wydawało mi się wręcz że jestem beznadziejna we wszystkim (no może oprócz zdjęć które zawsze lubiłam robić). Dopiero jak byłam w pierwszej ciąży i przyszło mi siedzieć dużo w domu to jakoś się zaczęło. Najpierw biżuteria ze srebra, potem szydełko, decoupage i jakoś poleciało...
Kasia_CS 08:48, 18 kwi 2019

BKosimkArt napisał(a)

A to już wiem o którego Ci chodziło, taki na wzór jakiejś figurki nagrody... bardzo go lubię.
Zastanawiam się tylko czy jakoś nie muszę ich zabezpieczyć przed wilgocią... hmmm

Dziękuję Kasiu za miłe słowa. Wiesz, najlepsze że kiedyś nie przejawiałam żadnych talentów, wydawało mi się wręcz że jestem beznadziejna we wszystkim (no może oprócz zdjęć które zawsze lubiłam robić). Dopiero jak byłam w pierwszej ciąży i przyszło mi siedzieć dużo w domu to jakoś się zaczęło. Najpierw biżuteria ze srebra, potem szydełko, decoupage i jakoś poleciało...

tak, chyba ten - on tak jakby owinięty częściowo w coś był. Może zaolejować?

Hihi, ciąże odkrywają różne talenty Ja wtedy trochę za szycie jakichś prostych rzeczy się wzięłam, za filcowanie. U mnie problem jest taki, że zainteresowanie trwa krótko - sprawdzam, czy coś mnie kręci, czu umiałabym coś zrobić. Okazuje się, że owszem, ale nie sprawia mi to na dłuższą metę większej frajdy i odkładam. Dawno temu dużo bawiłam się koralikami i robiłam różnej maści naszyjniki. Chyba najtrudniej mi coś zacząć - teraz najchętniej porobiłabym jakieś rzeczy z drewna (ale nie rzeźbienie, bo to w ogóle poza moim zasięgiem). Raczej jakieś meble np
lutroja 09:06, 18 kwi 2019

Małe tulipany wyglądają cudnie
BKosimkArt 20:42, 20 kwi 2019

Zdrowych Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin.

Zdjęcie dziś tylko z tel...
mrokasia 21:06, 20 kwi 2019

O mamo, jaka magnolia!!!
Wesołych świąt, Basiu .