Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

BKosimkArt 22:21, 04 mar 2017

Dzięki
abiko 11:15, 06 mar 2017

Basia przyszłam podpytać cię o agapanty, które masz? Co robię nie tak, że u mnie nie kwitną? mam małą sadzonkę, ale ma liście za to 0 kwiatków
zoja 11:51, 06 mar 2017

abiko napisał(a)
Basia przyszłam podpytać cię o agapanty, które masz? Co robię nie tak, że u mnie nie kwitną? mam małą sadzonkę, ale ma liście za to 0 kwiatków

dorzucę słówko w temacie - nie mam agapantów, ale wczoraj oglądałam program angielski gardens word? jakoś tak, i facet mówił, że żeby kwitły agapanty, to ich korzenie muszą mieć ciasno - albo ciasna doniczka (przesadza się je dopiero jak ją same rozsadzą) albo korzenie w kamieniach...
ot taka ciekawostka nie wiem na ile prawdziwa
BKosimkArt 07:56, 07 mar 2017

abiko napisał(a)

Tak jak napisała Zoja, ciasno w doniczce, ja miałam 3 w jednej, teraz dopchałam jeszcze 3 i wymieniłam ziemię... ogólnie nic nke robię, chowam z donicą do chłodnego pomieszczenia, raczej ciemnego i nie podlewam... jak jest już ciepło wystawiam na tatas...
akwarela 14:16, 07 mar 2017

Dzień dobry
Przed chwilką podziwiałam twoje piękne torebki na facebookach, wpadam potem na forum, spaceruję po ogrodach i co widzę? Piękne torebki! Przedziwny zbieg okoliczności! Chętnie kupiłabym takie cudeńko.
Pozdrawiam serdecznie i powiem, że jestem bardzo blisko. Ogród przeszedł cudowną przemianę. Dodałam do obserwowanych, będę wpadać z ciekawością.
BKosimkArt 07:21, 08 mar 2017

akwarela napisał(a)
Dzień dobry
Przed chwilką podziwiałam twoje piękne torebki na facebookach, wpadam potem na forum, spaceruję po ogrodach i co widzę? Piękne torebki! Przedziwny zbieg okoliczności! Chętnie kupiłabym takie cudeńko.
Pozdrawiam serdecznie i powiem, że jestem bardzo blisko. Ogród przeszedł cudowną przemianę. Dodałam do obserwowanych, będę wpadać z ciekawością.

Witaj, cieszę się że zajrzałaś faktycznie jesteś blisko
Jeszcze sporo mam pracy w ogrodzie, ale może jak rośliny podrosną będzie widać więcej... w tym roku nic nie robię, zostawiam jak jest, tyle mam na głowie że chyba nie dam rady ogarniać nic poza wyrywaniem chwastów... w każdym razie dziękuję za miłe słowa.

Co do toreb zapraszam na priv...
sylwik69 21:57, 08 mar 2017

BKosimkArt napisał(a)

Super, cieszę się!
Mi za to werbena nie wschodzi i chyba się załamię((

Nie przejmuj się mi także nic więcej narazie nie wzeszło... mój kot w tym nie pomaga
Fajne masz hobby!torby kolorowe i praktyczne.W następnym roku przyjedż z nimi na Gardenię ale zrobisz biznes
tulucy 22:03, 08 mar 2017

Rekonstrukcja bardzo Ci się udała - zupełnie inny ogród...
I to jeszcze przy 3 dzieci... jeśli dobrze doczytałam...

Torby świetne, aż mnie korci spróbować, tylko kiedy

Moje przebiśniegi mnie olały w tym roku - jeden tylko jest... Ranniki śliczne, trzeba będzie zapolować.
Będę zaglądać
Zana 23:30, 08 mar 2017

Basiu, te torby są świetne. Zazdroszczę umiejętności! Bardzo ładnie je komponujesz kolorami i wzorami.
BKosimkArt 06:59, 09 mar 2017

sylwik69 napisał(a)

Nie przejmuj się mi także nic więcej narazie nie wzeszło... mój kot w tym nie pomaga
Fajne masz hobby!torby kolorowe i praktyczne.W następnym roku przyjedż z nimi na Gardenię ale zrobisz biznes

Wiesz jak to jest z rękodziełem? Ciężki kawałek chleba, więc tylko hobbystycznie to robię... na prezenty itp.