Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Makao_J 13:19, 15 gru 2016

No świetne te papierowe ozdoby. Jestem w szoku że takie coś jest z papieru. Masz nietypowy talent.
Dominika11 13:51, 15 gru 2016

jejku Iw plecionki przepiekne

a ilez to u Ciebie sniegu nasypało - szok
amelia_b 13:56, 15 gru 2016

jakie ty znów kotlety robisz? ja wczoraj frikadelle zrobiłam zima urocza jest, ale powiem Ci szczerze że oglądałam ostatnio zeszłoroczne zdjęcia i 3 stycznia ciemierniki sadziłam to musiało być na plusie i golterie której nigdzie u mnie nie widać to znaczy że nie przezyła całkiem o niej zapomniałam
iwka 14:08, 15 gru 2016

Kawa napisał(a)
jem budyń żeby coś się przytkać
no jak możesz? ja z pracy do sklepu mam kilometr, czasami się wyrywam jak głośno w brzuchu burczy, dzisiaj prawie dałam radę

Ania podawała przepis tutaj

iwka 14:08, 15 gru 2016

Makao_J napisał(a)
No świetne te papierowe ozdoby. Jestem w szoku że takie coś jest z papieru. Masz nietypowy talent.
Ania jakie rzeczy można z papieru zrobić to się w głowie nie mieści, ja jestem za słaby pikuś, na prostych się uczę. No i nie każdemu pasuje coś takiego
iwka 14:09, 15 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
jejku Iw plecionki przepiekne

a ilez to u Ciebie sniegu nasypało - szok
Dzięki Dominika śniegu druga tura pewnie do świąt nie wytrzyma i znowu ukaże się błoto
iwka 14:09, 15 gru 2016

amelia_b napisał(a)
jakie ty znów kotlety robisz? ja wczoraj frikadelle zrobiłam zima urocza jest, ale powiem Ci szczerze że oglądałam ostatnio zeszłoroczne zdjęcia i 3 stycznia ciemierniki sadziłam to musiało być na plusie i golterie której nigdzie u mnie nie widać to znaczy że nie przezyła całkiem o niej zapomniałam
może jeszcze się pokaże. Moje ciemierniki sadzone wiosną nie zakwitły, musze czekać

kotlety szybkie i smaczne filet z piersi kroisz w drobną kostkę, cebulka, sól, pieprz, jajko, 1-2 łyżki majonezu i seler naciowy( wczorajsze odkrycie u Ani) wszystko mieszasz i łyżką na patelnię. Jak za bardzo rzadkie to odrobinę mąki ziemniaczanej, Ania jajka gotowane jeszcze daje

takie same jeszcze robię tylko w wersji z rybą

Kawa 14:30, 15 gru 2016

ten tuńczyk mnie zaintrygował

padam z głodu
Dominika11 14:41, 15 gru 2016

iwka napisał(a)
Dzięki Dominika śniegu druga tura pewnie do świąt nie wytrzyma i znowu ukaże się błoto
hmmmm pewnie tak będzie, bo u nas to już norma przecie
amelia_b 14:43, 15 gru 2016

iwka napisał(a)
może jeszcze się pokaże. Moje ciemierniki sadzone wiosną nie zakwitły, musze czekać

kotlety szybkie i smaczne filet z piersi kroisz w drobną kostkę, cebulka, sól, pieprz, jajko, 1-2 łyżki majonezu i seler naciowy( wczorajsze odkrycie u Ani) wszystko mieszasz i łyżką na patelnię. Jak za bardzo rzadkie to odrobinę mąki ziemniaczanej, Ania jajka gotowane jeszcze daje

takie same jeszcze robię tylko w wersji z rybą

a to ja znam wersję z pieczarkami zamiast selera