Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

lindsay80 09:26, 09 cze 2017

iwka napisał(a)
naprawdę ? jejku jak mi miło Dzięki Edyta

szczera prawda, super efekt osiągnęłaś, w ubiegłym roku jeszcze nie było tego tak widać, ale teraz jak już rośliny rozrośnięte to wyłonił się cudny obrazek.
babka 09:37, 09 cze 2017

Betonik miodzio, coś takiego planuję ale u mnie od łanów do realizacji daleka droga.
Wszędzie o montanach czytam, podobuje mnie się bardzo
iwka 11:21, 09 cze 2017

lindsay80 napisał(a)

szczera prawda, super efekt osiągnęłaś, w ubiegłym roku jeszcze nie było tego tak widać, ale teraz jak już rośliny rozrośnięte to wyłonił się cudny obrazek.
to fakt, u Kasi dzisiaj czytałam że trzeci rok ogrodu pokazuje dopiero jego bujność, w niektórych miejscach już nie na jak nogi postawić, żeby np bukszpany podciąć. Ale ja tak lubię , na gęsto mam gdzie przenosić, tyły jeszcze puste
iwka 11:24, 09 cze 2017

babka napisał(a)
Betonik miodzio, coś takiego planuję ale u mnie od łanów do realizacji daleka droga.
Wszędzie o montanach czytam, podobuje mnie się bardzo
mi też ciężko się przybrać, miałam kolejne zrobić, zaprawa mi się skończyła i od poniedziałku codziennie kupuję, a sklep mijam po drodze

montanę polecam, fajna trawka w środę ścięłam seslerię heufleriana, taka wielka, że zaczęła się rozwalać, ciekawe czy odbije.
Zana 11:31, 09 cze 2017

Dziewczyny fotki cytowały, więc już nie będę cytować napiszę tylko, że pięknieee

Iwa, co ile Ty masz posadzone Twoje montany, fajne masz już dorodne kępy
iwka 12:14, 09 cze 2017

Zana napisał(a)
Dziewczyny fotki cytowały, więc już nie będę cytować napiszę tylko, że pięknieee

Iwa, co ile Ty masz posadzone Twoje montany, fajne masz już dorodne kępy
wiesz ze one mają roczek jedyne których jeszcze nie zdążyłam podzielić myślę ze coś ok 50-60 cm. Przy takiej odległości lekko na siebie nachodzą.
iwka 12:16, 09 cze 2017

Z torbami pójdę

zoja 12:17, 09 cze 2017

ale
iwka 12:24, 09 cze 2017

zoja napisał(a)
ale

jeszcze czekam na przesyłkę z grackami no i drzewa muszę jakieś kupić w końcu, nie umiem się zdecydować

Może rzucicie jakieś propozycje ładnie proszę

mają być raczej małe, żeby słońca dużo nie zabierały, lekko rozczochrane, żeby przesłoniły sąsiada

na mojej liście jak na razie są :
jarząby
świdośliwy
magnolia ( tu się waham bo trochę przewiew jest w tym miejscu)
dereń kousa
anka_ 12:33, 09 cze 2017

iwka napisał(a)

na mojej liście jak na razie są :
jarząby
świdośliwy
magnolia ( tu się waham bo trochę przewiew jest w tym miejscu)
dereń kousa

Ja bym zaproponowała klona strzępiastokorego i derenia jadalnego (przyjemne z pożytecznym)
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies