Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

babka 23:28, 10 cze 2017

Na gawienkach mało się znam ale trochę tu śmierdzi
Ewik 23:56, 10 cze 2017

babka napisał(a)
Na gawienkach mało się znam ale trochę tu śmierdzi

Zostaw moze do jesieni, niech sobie poleżakuje .
Makao_J 16:58, 11 cze 2017

iwka napisał(a)
w poniedziałek wysyłam

Dobra
Kasę prześlę na konto tylko napisz ile.
Toszka 22:13, 11 cze 2017

Iwonko, larwy turkuci wyglądają jak dorosłe, są tylko białe. Wygoogluj sobie. Jesli chcesz z robalami (słabo widać, ale zdaję się że to pędraki) zawalczyć to zlej qpę Decisem. Możesz, jeśli chcesz się bawić opryskać Decisem, ale stertę trzeba przerzucać, przesuszyć. Robale tego nie lubią.
iwka 09:58, 12 cze 2017

babka napisał(a)

Pogniewać ? a za co ? Niech Ani zdrowiutko rosną
uff to dobrze nie bardzo lubię takie sytuacje ale podrosną młode to Ci wyślę, ile byś potrzebowała?
iwka 09:59, 12 cze 2017

Toszka napisał(a)
Iwonko, larwy turkuci wyglądają jak dorosłe, są tylko białe. Wygoogluj sobie. Jesli chcesz z robalami (słabo widać, ale zdaję się że to pędraki) zawalczyć to zlej qpę Decisem. Możesz, jeśli chcesz się bawić opryskać Decisem, ale stertę trzeba przerzucać, przesuszyć. Robale tego nie lubią.
jaki ja miałam wczoraj krzyk w domu znalazłam takiego wielkiego robala w necie, odruchowo poleciałam zobaczyć czy tak samo wygląda i zostawiłam na kompie, córka sobie siadła i w pisk cały dzień jeść nie chciała i powiem szczerze, że też mam dosyć oglądania

przyszło mi jeszcze do głowy, że to mogą być larwy much, nie znam się ale cos podobnego wygooglowałam. Dużo tego nie mam, ze trzy taczki pewnie będzie, więc może zrobię jak radzisz

iwka 10:00, 12 cze 2017

dzięki dziewczyny za rady w sprawie tego paskudztwa

zmieniamy temat na coś przyjemniejszego
Kawa 10:08, 12 cze 2017

bleeeeeeeeeeeeeeee

zjadłam śniadanie przed chwilą

Iwonka
pokaż coś łądnego...
iwka 10:45, 12 cze 2017

Kawa napisał(a)
bleeeeeeeeeeeeeeee

zjadłam śniadanie przed chwilą

Iwonka
pokaż coś łądnego...

nic ładnego nie mam czasu nie było na fotki, weekend pracowity w odchwaszczanie, trochę leniuchowanie, trochę imprezowanie
nawet trawy nie skosiłam, chyba to i dobrze, bo muszę mniszkiem prysnąć, strasznie dużo chwastów mam w tym roku

zakwitł mi nowy nabytek powojnik first lov

molinia ED też już kłoski puszcza, myślałam że to zielsko wrosło

krzysie zaczynają jak na razie to chyba jedyny czosnek nie licząc główkowatych, który co roku jest taki sam co do wielkości, wszystkie mniejsze a ten mimo że ma kilka lat taki sam, jedna cebula nawet się podzieliła bo dwa wyrosły

piwonie ku końcowi

iwka 10:53, 12 cze 2017

rozmnażalnik

chyba jest nadzieja, ten biedny cis coś wypuścił, stan całości opłakany ale nie odpuszczam kolejne czyszczenie mnie czeka, igły opadły i suchych gałązek więcej się pojawiło

posadziłam winobluszcz przy świerku, rośnie jak wariat,

swoją drogą, jakie te świerki suche w środku