Ja swojego będę likwidować jesienią. Też mnie przestraszyły te zdjęcia. Mam go puszczonego na siatkę, a podobno bardzo ciężko go z tej siatki potem zdjąć.
Poooka, poooka Ja się też Toszkową radą inspirowałam bezczelnie i mi sie efekt podoba. Mam kilka kulek bukszpanowych i trzy trzmielinki na pniu. Muszę jeszcze wypełniacze dosadzić między kulki i będzie dobrze (mam nadzieję).
Jak tylko nieco sprzątniemy, to pokażę, bo na razie to jest bajzel niemożliwy, bo działamy na zbyt wielu frontach na raz.
Ja też w gronie walczących z winobluszczem. Próbuję dziada wytępić od kilku lat. Przyznaję, wyłącznie siłą mięśni własnych, do chemii się nie uciekałam, ale póki co winobluszcz wiecznie pół kroku przede mną.
dzisiaj tylko na szybko fotki z ostatnich dni jutro wpadnę na dłużej
pierwszy raz kwitną mi FC I BF, jestem z tych trawek bardzo zadowolona, ładnie mi zimują. Mam nadzieję na powiększenie kolekcji bez dzielenia tym razem
nowy nabytek już mi się podoba
trzcinnik KF jeszcze nigdy nie miał tylu kłosów trochę mnie martwi bo podsycha od dołu, pewnie mało wody dostaje
w sobotę zanosiło się na burzę, pokropiło tylko