Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:00, 14 sie 2015

Karol99 napisał(a)
To faktycznie zrobiliście dużo pracy.

ręki dzisiaj nie czuję, ale fajnie było efekt jest jeszcze tylko trochę odczekać, aż upały się skończą i trawę można siać. Zostanę kolejną matką chrzestną, tym razem trawnika
Warmia 11:10, 14 sie 2015

iwka napisał(a)

ręki dzisiaj nie czuję, ale fajnie było efekt jest jeszcze tylko trochę odczekać, aż upały się skończą i trawę można siać. Zostanę kolejną matką chrzestną, tym razem trawnika

Gratuluję
Iwcia 11:29, 14 sie 2015

A propos akcji, też lubię taką robotę, po której widać duży efekt. To mnie motywuje. Nie cierpię dłubaniny. Jakby mnie ktoś przy drutach posadził to chybabym umarła.
amelia_b 11:46, 14 sie 2015

Iwcia napisał(a)
A propos akcji, też lubię taką robotę, po której widać duży efekt. To mnie motywuje. Nie cierpię dłubaniny. Jakby mnie ktoś przy drutach posadził to chybabym umarła.

Ha ha a ja kocham druty
gabriela_kra... 12:21, 14 sie 2015

iwka napisał(a)
nie pochwaliłam się jeszcze, ale kupiłam sobie kilka roślinek w środę, wysyłkowo oczywiście i wczoraj przyszły. em odebrał i dzwoni, że połamane, wpadam do domu po pracy no i faktycznie trzy z ośmiu połamane, zrobiłam tylko fotkę i jeszcze ich nie posadziłam. Dzisiaj wysłałam reklamację ze zdjęciami i niemal od ręki otrzymałam odpowiedź ze wskazówkami co zrobić, i informacją, że w poniedziałek doślą mi zniszczone rośliny
hi aż mi głupio bo w dwóch złamane były tylko kwiatki

iwka - podasz na pw namiary na wysyłkowe rośliny? Bo ja jakoś nie mam przekonania,ale jesli zamawiacie i jest ok, to może i ja tak zrobię.

P.S. A nie planujesz być w moich okolicach? Posiejemy trawnik i u mnie
babka 13:31, 14 sie 2015

Iwona niezmordowana jest, Z motyką obleci każdy ogródek co się nawinie
PS. Iwcia, ja swego czasu potrafiłam nad drutami cały dzień spędzić do późnej nocy Taka zajęcie mnie odpręża Teraz nie mogę dziergać bo kot nie pozwala
We wczesnym dzieciństwie rodzice w wyćwiczyli we mnie cierpliwość, przy budowie domu, moją działką było prostowanie gwoździ Do dzisiaj taka robota głupiego mnie lubi
Iwcia 13:35, 14 sie 2015

Dobre, dam mojej córce worek gwoździ. Nudzi się to będzie miała zajęcie
iwka 14:16, 14 sie 2015

ha ha też kiedyś prostowałam gwoździe

babka 14:26, 14 sie 2015

Iwcia napisał(a)
Dobre, dam mojej córce worek gwoździ. Nudzi się to będzie miała zajęcie

to były inne czasy, dziś zostałoby to podciągnięte pod znęcanie się nad dzieckiem hahaha
jazzy 14:30, 14 sie 2015

O cholewcia, w taki żar w ziemi orać, i to u szwagrów podziwiam
Aż mam wyrzuty sumienia, że nic nie robię w ogrodzie
A nowe roślinki pokażesz?