Piękne te Twoje trawska i posadzone w takiej masie dają czadu. Śmiałek darniowy też mam i mój M ostatnio stwierdził,że takie chwasty to na nieużytku tuż za naszą siatką rosną,myślałam że go zastrzelę.
Podobają mi się trawy ale ja to bym zaraz je z czymś kwitnącym łączyła bo wydaje mi się że będzie nudno tak monotematycznie. Chyba jeszcze siedzi we mnie kokocha
O matko! Ale masz ptasie łapki! To łapory są!! Moje mikrusy doświadczone przez życie...
A te Silver to po zimie ścinasz,czy skubiesz? Dostałam jedną kępę, nic po zimie z nią nie zrobiłam- wyglądała fatalnie. Dzieliłam ja w weekend i po prostu ciachnełam 1/3, bo wyskubać nie było szans...
Pięknie u Ciebie Iwonko, trawy nadają lekkości ogrodowi, a Ty masz ich imponującą kolekcje chyba Zdjęcia w promieniach słońca cudne.
I moje pytanie, w jakich odległościach sadziłaś rozplenice? Rozchodniki masz między trawami? Ja posadziłam rozchodniki przed hameln i obawiam się że zgubią się w nich.
korę mam tylko przy cisach i to połowę mi wywiało do sąsiada co roku sobie obiecuję ze dokupię i z planów nic nie wychodzi, zawsze coś Chwasty są, też walczę, ale na niektórych rabatach wcale ich nie widać
Placyk będzie z tyłu, przy blaszaku, córce obiecałam że na urodziny będzie gotowy, trochę ponad miesiąc zostało, muszę się streszczać