Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Marga 19:23, 03 lip 2017

Tawułki za bukszpanami urzekły mnie
Iwonko, ślicznie masz!
nawigatorka 20:32, 03 lip 2017

Szkoda mi filmowych trzcinnikow moje jeszcze stoją a wiem ze tez mocno padało. Zobaczymy jak dalej.
Margerytka40 20:42, 03 lip 2017

Piękne te Twoje trawska i posadzone w takiej masie dają czadu. Śmiałek darniowy też mam i mój M ostatnio stwierdził,że takie chwasty to na nieużytku tuż za naszą siatką rosną,myślałam że go zastrzelę.
Podobają mi się trawy ale ja to bym zaraz je z czymś kwitnącym łączyła bo wydaje mi się że będzie nudno tak monotematycznie. Chyba jeszcze siedzi we mnie kokocha
Makusia 21:39, 03 lip 2017

iwka napisał(a)
zakwitła mi trawa kupiona ze dwa lata temu a biedronce, nie znam się ale to chyba smiałek

Iwi pokażesz dół tej trawy? Chyba kupiłam tą samą, ale też się nie znam
Makusia 21:43, 03 lip 2017

O matko! Ale masz ptasie łapki! To łapory są!! Moje mikrusy doświadczone przez życie...
A te Silver to po zimie ścinasz,czy skubiesz? Dostałam jedną kępę, nic po zimie z nią nie zrobiłam- wyglądała fatalnie. Dzieliłam ja w weekend i po prostu ciachnełam 1/3, bo wyskubać nie było szans...
Warmia 21:52, 03 lip 2017

Jaki Ty masz porządek Ogród na medal
alis 21:55, 03 lip 2017

frezja napisał(a)

Podziel się deszczem. U mnie słonecznie, ale ile można na leżaczku

Na jakim stanowisku rośnie u Ciebie tawułka ? wg. wszelakich info dałam ją do półcienia i coś niemrawa.

Ewa, moja tawułka wcale nie zakwitła w tym roku, rośnie w półcieniu, dodam, że w ubiegłym sezonie kwitła.
alis 22:01, 03 lip 2017

iwka napisał(a)
Kilka zdjęć z końca czerwca

hameln i rozchodnik biały od Mirki

Pięknie u Ciebie Iwonko, trawy nadają lekkości ogrodowi, a Ty masz ich imponującą kolekcje chyba Zdjęcia w promieniach słońca cudne.

I moje pytanie, w jakich odległościach sadziłaś rozplenice? Rozchodniki masz między trawami? Ja posadziłam rozchodniki przed hameln i obawiam się że zgubią się w nich.
MirellaB 23:06, 03 lip 2017

iwka napisał(a)

Iwka zachwycam się tymi zdjęciami - pięknie
iwka 23:12, 03 lip 2017

Shemsi napisał(a)
Ale miałam nosa Dodałam post, a tutaj takie widoki!
Czyli koniec czerwca był u Ciebie bajkowy. Ech, kiedy u mnie się tak wszystko porozrasta

Masz korę na rabatach? Taki porządek u Ciebie zawsze, żadnego chwasta wypatrzeć nie mogę, a u mnie ciągła walka.
hihi samotny overdam

korę mam tylko przy cisach i to połowę mi wywiało do sąsiada co roku sobie obiecuję ze dokupię i z planów nic nie wychodzi, zawsze coś Chwasty są, też walczę, ale na niektórych rabatach wcale ich nie widać

Placyk będzie z tyłu, przy blaszaku, córce obiecałam że na urodziny będzie gotowy, trochę ponad miesiąc zostało, muszę się streszczać