Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

anna_t 15:59, 02 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)
A nie będą się rośliny odparzać od blachy? na drzewa ciut ciasno chyba

Panel w miejscu drzew, nie na garażu
AsiaK_Z 16:12, 02 sie 2017

No oki Aniu, wiem że padła propozycja zainstalowania paneli, ale mimo wszystko blacha się nagrzewa
siakowa 20:37, 02 sie 2017

Ooooo jak ja lublu takie rysunki!
szi 22:59, 02 sie 2017

iwka napisał(a)
Ja to chyba nigdy z tej kopanej roboty nie wyjdę także nie bój żaby, nadążysz kurcze, pokazałabyś coś od czasu do czasu, fajnie się działo u Ciebie, kulki przy wjeździe chyba sadziłaś, pewnie już ładnie podrosły

a tak nie ogrodowo to brata molestuję o tą klatkę schodową, powiedział że jeszcze trochę i się wprawi, wtedy u mnie zrobi

kulki już ledwo widoczne tak hakonechloa szaleje, powiem Ci, że od czasu jak porzuciłam niektóre kupne nawozy na rzecz gówienkowej gnojóweczki nie mogę zapanować nad wielkością niektórych roślin. Teraz widzę, że wszystko za gęsto chyba posadzone, przesadzać trza. A tak poza tym to w kółko pielę jak skończę to muszę od początku zaczynać i tyle.
Pokazałabym czasem to i owo, ale wątek zamknięty przecież a u innych nie chcę zaśmiecać.
Co do betonu to jak już będziesz miała to pokaż, toć przecież prawie jego matką chrzestną jestem zatem niech Pan brat się szybciej wprawia i będziesz miała czad. Pa
Iwcia 07:45, 03 sie 2017

Witaj Iwonko. Tak w kwestii tego uroczego blaszka - może nie panel z roślinami ale sam w jakims odjechanym kolorze z oknem czyli lustrem po środku? Nie wiem tylko jaki widok byłby odbijany.roślinom chyba byłoby zbyt ciepło
Iwcia 10:41, 03 sie 2017

Albo ozdobny mur ze starej cegły i na nim okno vel lustro... ale się rozmarzylam. Tylko z takim cudem to wiele zachodu
iwka 12:11, 03 sie 2017

podczytuję Wasze propozycje cały czas, ale jakoś dzisiaj ciężko mi się myśli.

od poniedziałku idę na urlop to może głowa mi się przewietrzy od ciągłych dylematów.

i ogólnie to jakoś mi smutno, kolega z pracy jest w bardzo poważnym stanie, pracowaliśmy przez ścianę, ale często do siebie zaglądaliśmy, a teraz przechodzę obok krzesło wsunięte pod biurko,maszyna nie chodzi, w jadalni szklanka do góry dnem stoi, w piątek jeszcze rozmawialiśmy i było do poniedziałku ...
babka 12:16, 03 sie 2017

Takie smutne wiesci ale wiesz, że zawsze trzeba wierzyć że będzie dobrze.
Urlop dobrze wykorzystaj... nie przemęczaj się, nie wadium, robota zawsze będzie
Lulilaj 12:20, 03 sie 2017

Ja też już marze o urlopie... jeszcze półtora tygodnia...

Będąc w środku takiej sytuacji (mam na myśli kolegę) i niemal dotykając problemu, człowiek bardzo przewartościowuje swoje życie...Zwalnia, docenia co ma (przynajmniej w przypadku tych, których to jakoś rusza, bo inni dalej pędzą i mają to gdzieś...).
Mam koleżankę, bardzo poważnie choruje, od dziecka. Stan zagrażający życiu, taka trochę bomba zegarowa... Staram się jak najwięcej nauczyć od niej radości życia...Nigdy nie znałam nikogo bardziej pozytywnego (w każdym sensie)... Jak to mówi mój eM: dziś ten, jutro ktoś inny, pojutrze mogę być to ja...
Kawa 12:51, 03 sie 2017

iwka napisał(a)
podczytuję Wasze propozycje cały czas, ale jakoś dzisiaj ciężko mi się myśli.

od poniedziałku idę na urlop to może głowa mi się przewietrzy od ciągłych dylematów.

i ogólnie to jakoś mi smutno, kolega z pracy jest w bardzo poważnym stanie, pracowaliśmy przez ścianę, ale często do siebie zaglądaliśmy, a teraz przechodzę obok krzesło wsunięte pod biurko,maszyna nie chodzi, w jadalni szklanka do góry dnem stoi, w piątek jeszcze rozmawialiśmy i było do poniedziałku ...

przykre to..