Zrób, zrób, żebym wiedziała co mnie czeka . Mój ID sadzony wiosną, podzielony ostro z jednej doniczki najpierw stał w miejscy a potem tak ruszył, że hej. Chyba zeżre mi moje bukszpany jak tak dalej pójdzie .
Asia mam to samo, albo jeszcze gorzej wczoraj poszłam pogapić się na cisy i patrzę a tam przerastają mi te osiki od sąsiada !!! masakra, albo źle oczyściłam korzenie albo to się g...o sieje. Chciałam wyrwać, nie szło, wzięłam widłami a tam taki korzeń że aż pod cisami idzie. Nie wiem co zrobić, te osiki mnie wykończą, chyba się do nich przejdę, niech coś z tym zrobią. Młode wyrastają mi normalnie przy fundamentach w domu
jeżówki dziękują
zostawiłam sobie kilka sztuk, oczywiście miejsce nie było przygotowane i tak stały bidulki, przyjechała bratowa i nie było zmiłuj, jak się dowiedziała że to te co przez płot rosną to mi je bezczelnie zwinęła mało tego kazała jeszcze dwa dokupić niestety musi do wiosny czekać