Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:26, 29 sie 2017

ag_zie napisał(a)
ale masz wszystko wypasione!!! dawno nie zaglądałam a zmiany są suuuper!
ooo faktycznie dawno Ciebie nie było, przerwa jakaś ? idę w odwiedziny
mrokasia 12:26, 29 sie 2017

iwka napisał(a)
miałam Ci zrobić z bliska zdjęcie ID i zapomniałam rano idzie jak burza, przelazła przez 20 cm ziemi w górę i wyrasta przy bonsaju o trawniku nie wspomnę

Zrób, zrób, żebym wiedziała co mnie czeka . Mój ID sadzony wiosną, podzielony ostro z jednej doniczki najpierw stał w miejscy a potem tak ruszył, że hej. Chyba zeżre mi moje bukszpany jak tak dalej pójdzie .

polinka 12:29, 29 sie 2017

Cisów zazdraszczam ale tej roboty to już mniej
iwka 12:31, 29 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Nie zazdroszczę, bo też mam podobne wykopki Śmieję się, że jak skończę to będę mogła zacząć od nowa, bo znowu zarośnie
Zachód słońca boski i te rzucające na kolana jeżówki... łooooooo

Asia mam to samo, albo jeszcze gorzej wczoraj poszłam pogapić się na cisy i patrzę a tam przerastają mi te osiki od sąsiada !!! masakra, albo źle oczyściłam korzenie albo to się g...o sieje. Chciałam wyrwać, nie szło, wzięłam widłami a tam taki korzeń że aż pod cisami idzie. Nie wiem co zrobić, te osiki mnie wykończą, chyba się do nich przejdę, niech coś z tym zrobią. Młode wyrastają mi normalnie przy fundamentach w domu

jeżówki dziękują
iwka 12:32, 29 sie 2017

mrokasia napisał(a)

Zrób, zrób, żebym wiedziała co mnie czeka . Mój ID sadzony wiosną, podzielony ostro z jednej doniczki najpierw stał w miejscy a potem tak ruszył, że hej. Chyba zeżre mi moje bukszpany jak tak dalej pójdzie .

haha uważaj bo one wszystkożerne
iwka 12:36, 29 sie 2017

polinka napisał(a)
Cisów zazdraszczam ale tej roboty to już mniej
przyzwyczajona jestem do kopania

w niedzielę byłam u rodziców i w szoku jestem jak gracki rosną, jak to się stało, że wszystkie rozdałam a sama nie mam ?
Kawa 12:43, 29 sie 2017

hihiih no to jak to zrobiłaś ?

nie chciałabyś u mnie pokopać ?
AsiaK_Z 12:47, 29 sie 2017

iwka napisał(a)

Asia mam to samo, albo jeszcze gorzej wczoraj poszłam pogapić się na cisy i patrzę a tam przerastają mi te osiki od sąsiada !!! masakra, albo źle oczyściłam korzenie albo to się g...o sieje. Chciałam wyrwać, nie szło, wzięłam widłami a tam taki korzeń że aż pod cisami idzie. Nie wiem co zrobić, te osiki mnie wykończą, chyba się do nich przejdę, niech coś z tym zrobią. Młode wyrastają mi normalnie przy fundamentach w domu

jeżówki dziękują

Ulalaaaa, to moja walka z jeżyną to chyba to jest nic...
iwka 13:04, 29 sie 2017

Kawa napisał(a)
hihiih no to jak to zrobiłaś ?

nie chciałabyś u mnie pokopać ?
zostawiłam sobie kilka sztuk, oczywiście miejsce nie było przygotowane i tak stały bidulki, przyjechała bratowa i nie było zmiłuj, jak się dowiedziała że to te co przez płot rosną to mi je bezczelnie zwinęła mało tego kazała jeszcze dwa dokupić niestety musi do wiosny czekać
iwka 13:06, 29 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Ulalaaaa, to moja walka z jeżyną to chyba to jest nic...
haha słyszałam, że jeżyny też ciężko wytępić, możemy sobie w takim razie pionę przybić

a czemu wyrywasz, ja mam w planach posadzić