Magda, zjawiskowo to ma Malkulka, Navi, Renia, Leonek, Edytka, ja to mam ... hmmmm w miarę czysto ... z przodu ale bardzo dziękuje Kciuku się przydały, wszystko poszło po mojej myśli dzięki
Jola, Twoje to przy moich modelki XXL, trzeci rok rosną, w tym już mocno przycięłam i faktycznie trochę więcej tych gałązek puściły ale miernoty. Kwiat niby duży ale pięć na krzyż. Chyba im miejsce nie odpowiada. Mam chęć zmienić to nasadzenie ale nie bardzo wiem co w zamian posadzić.
Tuje, ML, VF, rozchodniki, żurawki, tak jest. Jeżówki zamiast VF by pasowały? Posadziłabym taki szeroki szpaler różowych, tylko rozchodnik bardziej w róż się przebarwia to raczej chyba nie, sama nie wiem, ewentualnie białe mam.
Wtedy by było tak: tuje, ML z jeżówkami i rozchodnik.
No ja już kupiłam raz miernoty i od wiosny o nie walczę. Ale z drugiej strony to nie stać mnie na takie ładne dorodne po kilka dyszek za sztukę. Raz sobie pozwoliłam i zaszalałam, kupiłam piękne duże okazy i jeden też mi choruje,nie ma reguły, wiesz jak to jest, jak ma rosnąć to będzie a jak się coś przyplącze to trzeba walczyć
Te cisy wydają się być zdrowe, tylko trochę zabiedzone.