lubię i to bardzo nie chcę absolutnie się zamykać, ale stało się tak, że będę miała sąsiadów od strony warzywnika. Twierdzą że nie będą budować wysokiego domu, ale różnie to może być.
Wiem, ze za dużo się dzieje, szczególnie na tych moich planach, w zamyśle było to , że im dalej tym wyższe trawy, wśród nich drzewa i byliny, ale też nie chcę mieć od tarasu do końca działki trawnika, trzeba to jakoś przełamać.
Ja muszę posadzić jakieś drzewa, nie mam tam ani jednego.
Ola, nie grzesz, pięknie u siebie planujesz ale wiem o co chodzi, też nie umiem komuś doradzić, wolę roślinkami się podzielić niż udzielać porad, no nie znam się na projektowaniu. Nie umiem tego tematu ogarnąć
wczoraj jeszcze tulipanów dokupiłam, na razie nie planuję, sporo znowu mi sie nazbierało, mamie jeszcze musze posadzić, do końca października może się wyrobię
nie wiem czy dobrze myślę, ale od tarasu do garażu+przyszłej altany mam 20 metrów ( no szerokość tarasu odejdzie),wydaje mi się że tyle trawnika wystarczy i właśnie od tego miejsca chciałabym zacząć jakieś rabaty
oczywiście tu przy altanie w lewo do domu też są już zaczęte rabaty, i po przeciwnej stronie przy świerkach też cos można tylo nie bardzo szerokie