Padam, przekopałam dzisiaj kolejnych kilka metrów, jeszcze z 10 zostało jutro muszę skończyć, nawieźć dobroci, przekopać jeszcze raz i jadę po ciski za tydzień
Kamila też mi się to w miarę podoba, ale szczerze mówiąc tak patrzyłam dzisiaj i jakoś mało miejsca mi się wydaje, na kartce wszystko większe wygląda
Magda bo to wiesz, rysowane przez antytalent plastyczny

chodziło o to, że każdy pas to inna trawa

tak wiem, trudno zrozumieć co autor miał na myśli, czasami sama siebie nie rozumiem
Sylwia do garażu się nie wjeżdża, chyba że taczką

Trzymam w nim moje ogrodnicze skarby no i trochę drewna leży ładnie ułożonego
Oluś, szefo ma swój specyficzny humor, ale ostatnio to aż przegiął, normalnie było mi wstyd za niego

Skąd siły? nie wiem, np. cały tydzień padało to aż mnie skręcało w domu i dzisiaj jak sie dorwałam do szpadla to na starych odciskach zrobiłam nowe

Właśnie na żywca wolę, jakoś nie rajcuje mnie rysowanie, planowanie ale tym razem postaram się jakiś plan ustalić, żeby w końcu miało to ręce i nogi.
Asia no pusto mam, tam do ubiegłego roku miałam zielsko po pachy.
Przez forum zmieniłam na linie proste, później miałam zawahanie, chciałam znowu falować ale ciągle mnie ciągnęło do prostych. Lubię fale i te tajemnicze zaułki ale po pierwsze nie umiem u siebie tego ogarnąć a po drugie bardziej lubię na prosto
Paulina dobrze, ze wierzysz we mnie
Dobranoc