Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:24, 09 mar 2018

paula23 napisał(a)
Cześć
Witam się po długiej nieobecności. Długo mnie nie było biorę się za nadrabianie Co tam u Ciebie sie porobiło przez ostatni rok ?
Cześć u mnie to jak zwykle roboty ziemne cały czas kopię i końca nie widać w każdym razie przeniosłam się z pracami w drugą część ogrodu i mam zamiar w tym roku ogarnąć całość tzn wyjść ze stanu kopania i oczyszczania

A z ostatniej chwili to wielka kupa kamieni i gruzu zmalała do minimum i pozbyłam się w końcu domku córki, jutro mają zabierać jak pogoda pozwoli, dzisiaj pada deszcz

Magda70 napisał(a)

na bank odbije i będzie zaraz piękna.
w polowie marca możesz już ciąć to suche siano
super wiadomość, dzięki Magda tak zrobię. Ona może już nawet rośnie nie zaglądałam, wiem tylko że sadleriana, kłosownica i montana już zielone w środku, pilnie trzeba ciąć.

Ewik napisał(a)
Mniej więcej ile czasu po obcieciu zajmie tej kopie siana zmienić się w piękną trawkę ☺
Ewa cięłaś już ?
iwka 12:25, 09 mar 2018

leon60 napisał(a)

jakieś 4 tyg
one szybko przyrastają, ja w ubiegłym roku cięłam dwa razy
iwka 12:25, 09 mar 2018

kasja83 napisał(a)
Hej Iwonka...macham po długiej przerwie
cześć Kasiu kurcze ja też mam takie przerwy, nie jestem na bieżąco, wpadam na chwilkę
poszukiwany złodziej czasu !!!
lindsay80 12:51, 09 mar 2018

iwka napisał(a)
cześć Kasiu kurcze ja też mam takie przerwy, nie jestem na bieżąco, wpadam na chwilkę
poszukiwany złodziej czasu !!!

Daj znać jak go namierzysz, przydałby mi się - I to jak
Kawa 13:25, 09 mar 2018

Iwonka
macham
czas czas czas

no jak to było kiedyś że był? a teraz to jakoś przez palce umyka?
Ewik 14:37, 09 mar 2018

iwka napisał(a)
Ewa cięłaś już ?

Kilka skalnych sciełam prawie do samej ziemi w poszukiwaniu zielonych igiełek, mam nadzieję że szybko się ogarnie. reszte planuje w ten weekend .Haufleriana ładnie zielona i kotki pokazuje .u nas ziemia zamarznięta że o pracach ziemnych można zapomnieć narazie.
Magleska 19:48, 09 mar 2018

fajnie ,że jesteś .....złodzieja czasu też szukam
kasja83 20:13, 11 mar 2018

iwka napisał(a)
Cześć u mnie to jak zwykle roboty ziemne cały czas kopię i końca nie widać w każdym razie przeniosłam się z pracami w drugą część ogrodu i mam zamiar w tym roku ogarnąć całość tzn wyjść ze stanu kopania i oczyszczania

A z ostatniej chwili to wielka kupa kamieni i gruzu zmalała do minimum i pozbyłam się w końcu domku córki, jutro mają zabierać jak pogoda pozwoli, dzisiaj pada deszcz

U mnie takie same odważne plany marzę o etapie sadzenia kciuki trzymam Iwonka za plany nasze