Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:06, 18 lut 2018

Zoja, Ewik, Frezja dziękuję

Asia, Ania moje rozchodniki jeszcze stoją Jesienią dostałam gałązek matrony i o dziwo kilka się przyjęło,mają maluteńkie kapustki

Magda, Ania raz tylko jedyny przez około tydzień miałam śnieg,przez cały czas szaro buro,nie lubię takiej zimy. Co trochę sypnie to zaraz się rozpuści.

Polinko w trawach jest moc

Kamila psiunio został ostatni, nikt go nie chciał bo niby był najbrzydszy a ona taka słodka i było mi jej szkoda więc zabrałam do siebie. Psotnik straszny ale wybaczam
nie mogłam skojarzyć o jakie patyki chodzi to maliny

Miłej niedzieli kochani

Ewik 10:23, 18 lut 2018

Dziekuje za foty seslerii , troche mnie pocieszyłaś, moje tak samo wyglądają , jak kopki siana , dziwiałam sie bo w zeszłym roku wyglądały naprawdę fajnie .
Kiedy bedziesz je cieła ? Czytam o matronie , jesli byś chciała mogę Ci dać całe kępy , mam ich az nadto .
iwka 11:01, 18 lut 2018

Ewik napisał(a)

Dziekuje za foty seslerii , troche mnie pocieszyłaś, moje tak samo wyglądają , jak kopki siana , dziwiałam sie bo w zeszłym roku wyglądały naprawdę fajnie .
Kiedy bedziesz je cieła ? Czytam o matronie , jesli byś chciała mogę Ci dać całe kępy , mam ich az nadto .

u mnie jeszcze spore mrozy nadają, śniegu brak,liście przymarźnięte do ziemi jeszcze z cięciem się wstrzymam,chociaż wczoraj nie wytrzymałam i kilka sztuk sadleriany przycięłam na próbę, ta już kwitnie szalona

skalna ładniejsza była wiosną dzielona, ta bardziej sucha dwuletnia więc ona chyba tak ma. Trzeba do Magdy70 się udać, ona ma jej dużo

Co do matrony to tak tak tak, bardzo chcę jeżeli masz nadmiar z chęcią w zamian coś wyślę
gabriela_kra... 12:12, 20 lut 2018

Dzień dobry Kochana, buziaki zostawiam

Składam zamówienie na chustecznik zdolniacha z Ciebie brawo!!! :*
Dominika11 12:20, 20 lut 2018

przepiekny zimowy ogród

ale normalnie aż mi szczeka opadła jak widze Twoje prace - przepiekne są a na chusteczki baaaaardzo mi się podoba
Ewik 15:32, 20 lut 2018

iwka napisał(a)

u mnie jeszcze spore mrozy nadają, śniegu brak,liście przymarźnięte do ziemi jeszcze z cięciem się wstrzymam,chociaż wczoraj nie wytrzymałam i kilka sztuk sadleriany przycięłam na próbę, ta już kwitnie szalona

skalna ładniejsza była wiosną dzielona, ta bardziej sucha dwuletnia więc ona chyba tak ma. Trzeba do Magdy70 się udać, ona ma jej dużo

Co do matrony to tak tak tak, bardzo chcę jeżeli masz nadmiar z chęcią w zamian coś wyślę

Nie ma problemu wyśle na wiosnę ( oby szybko przyszła
gabriela_kra... 19:27, 20 lut 2018

Ewik napisał(a)

Ewik - a znajdziesz też troszkę matrony dla mnie? Kupiłam 3 w zeszłym roku, ale coś kiepsko je widzę teraz...
Ewik 21:26, 20 lut 2018

gabriela_krajewska napisał(a)

Ewik - a znajdziesz też troszkę matrony dla mnie? Kupiłam 3 w zeszłym roku, ale coś kiepsko je widzę teraz...

No problem, jeśli zwykłego byś chciała i niższego też mam .
gabriela_kra... 15:40, 21 lut 2018

Ewik napisał(a)

No problem, jeśli zwykłego byś chciała i niższego też mam .

Ja chętna jestem na wszystko, bo rewolucje idą ogromne...nie wiem czy mój skromny ogród ma coś co chcesz w zamian?
Ewik 16:48, 21 lut 2018

gabriela_krajewska napisał(a)

Ja chętna jestem na wszystko, bo rewolucje idą ogromne...nie wiem czy mój skromny ogród ma coś co chcesz w zamian?

Nastaw sie ze niektóre te zwykłe mają kępy które ledwo podnosiłam