Te tuje to moje utrapienie, z 10 tylko 3 się przyjęły, i te ładnie rosną, szkoda,jak tak na nie teraz patrzę to żal mi ich
rabata że szmaragdami oczywiście ogrodowiskowa, red baron to mój pupilek,w tym roku jeszcze dokupilam
kosmosu mam pierwszy rok i spróbuję je wykopać i przechować
do odwiedzania mojego wątku zapraszam, masz fajne pomysły a mi ich ostatnio brakuje
A powiem Ci, że nie jesteś sama z tym myśleniem, bo ja ostatnio w szkółce też widziałam fajne sadzonki, chyba po 6 zł i też się nad nim zastanawiałam, ale się wstrzymałam, bo nie wiele o nim wiedziałam
ja red barona kupiłam w zeszłym roku ale jakoś dupowato rósł
w tym roku przesadziłam go raz później znowu
i rośnie z lawendą
wypuszcza nowe przyrosty mam nadzieję że w przyszłym roku będzie jeszcze fajniejszy
nie mam jednej linii "rzeki" redbaronowej żałuje ale już nie chcę go więcej tarmosić
daj mu czas, ja miałam jedną sadzonkę, rosła między anabelkami, rosła ona tam wegetowała a nie rosła, w tym roku przesadziłam bardziej na słońce, podzieliłam na kępki po kilka listków i zasuwa jak szalony