Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Agatek 14:36, 26 sie 2015

Bluszcz opętał domeczek
nawigatorka 15:01, 26 sie 2015

U mnie konwalnik w 2 cm kamykow daje rade. Bluszcz potrafi podnosić dachy...
nawigatorka 15:22, 26 sie 2015

iwka napisał(a)

mam taki sklep ze starociami, czasami można takie sztuki wygrzebać

Mam jeszcze jeden plan, na duże plastikowe kule, lekko uszkodzone, nie wiem czy się powiedzie i jak to cenowo będzie wyglądać, ale jeżeli będzie wszystko ok, to mi potrzebna w sumie będzie tylko jedna Temat zadany do rozpracowania

edit.
oglądałam dzisiaj filmiki, które podesłałaś Amelce i najarałam się na taką kwadratową donicę

Ta ta donica czadowa.tez może kiedyś spróbuję jak jakaś szafkę będą miała do utlizacji.jeden regal juz zalalam i powstała lawka ale beton slabo przezimowal i zbrzydla

Ja właśnie ptworzylam moje betonki sprzed tygodnia.jak podeschna to pokaże
iwka 16:28, 26 sie 2015

Agatek napisał(a)
Bluszcz opętał domeczek

iwka 16:29, 26 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
U mnie konwalnik w 2 cm kamykow daje rade. Bluszcz potrafi podnosić dachy...

no właśnie, u nich rośnie bez kontroli i rynna już w powietrzu
iwka 16:32, 26 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ta ta donica czadowa.tez może kiedyś spróbuję jak jakaś szafkę będą miała do utlizacji.jeden regal juz zalalam i powstała lawka ale beton slabo przezimowal i zbrzydla

Ja właśnie ptworzylam moje betonki sprzed tygodnia.jak podeschna to pokaże

no to czekam , ja to się tak w to wkręciłam, że nawet podpytałam gościa co robi ogrodzenia betonowe, i właśnie mówi, żeby były bardziej trwałe i nie chłonęły tak wody to trzeba dodawać szkło wodne
AnnaCh 17:09, 26 sie 2015

Dzięki za foty bluszczu Zajefajny
MirellaB 18:20, 26 sie 2015

Hej Jestem, odwiedzam
Bardzo ładnie u Ciebie w ogrodzie Te rabaty z trawami to tak mi trochę przypominają rabaty u Paulinki " Ogrodowy powrót do dzieciństwa".

Na początku pokazujesz tuje od teściowej Cyprysy Columnaris - nie posadziłaś ich, bo dalej nie widziałam. Ja też je mam, bardzo je lubię za ich kolor i pokrój, ale wiem, że nie wszystkim się podobają. Niestety moje padają i stale wymieniam na nowe Teraz znowu mam dwie do wymiany, a trzecia jeszcze walczy. To efekt sadzenia dużych w ciepłe dni.

Bardzo podoba mi się część rabaty szmaragdy, miskanty ML, hortki Vanilla i rozchodniki Bardzo fajne i sprawdzone jest to połączenie.

Rabata z Red Baronami też super - uwielbiam te trawy

Mam pytanie odnośnie kosmosów. Czy Ty je wykopujesz na zimę?

Psiaku cudne - ja miłośniczka psów

Zaznaczam Twój wątek i ostrzegam będę stałym bywalcem u Ciebie
kasia_w 18:38, 26 sie 2015

Kule Ci super wychodzą! Mnie by było żal te formy rozbijać, bo same w sobie ładne.

A psiak słodki
iwka 19:56, 26 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Dzięki za foty bluszczu Zajefajny

też mi się podoba ale tak jak dziewczyny piszą trzeba to kontrolować. U teściowej rośnie gdzie chce zdjęcia trochę słabe,w rzeczywistosci jest ladniejszy, zieloniutki