Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Iwcia 11:09, 27 sie 2015

Nie lubię wrzosów
Kawa 11:10, 27 sie 2015

iwka napisał(a)

Podziwiam osoby, które wiedzą co pasuje, jak, z czym i gdzie ja to kupuję to, co mi sie podoba, bez większego zagłębiania sie w to, czy u mnie będzie pasować, a potem przesadzam bez sensu

ja też tak mam
i nawet to lubię
Mirka 11:10, 27 sie 2015

Hejka Gdzie i instruktarz kulkowy
Warmia 11:10, 27 sie 2015

iwka napisał(a)

Podziwiam osoby, które wiedzą co pasuje, jak, z czym i gdzie ja to kupuję to, co mi sie podoba, bez większego zagłębiania sie w to, czy u mnie będzie pasować, a potem przesadzam bez sensu

Byłam wczoraj z Mirellą w Ogrodniczym i bardzo się męczyłam, bo podobają mi się berberysy, ale na razie nie wiem, gdzie miałabym je posadzić i nie wzięłam.
Kawa 11:11, 27 sie 2015

czy miskiana ML można ograniczać żeby na szerokość bardzo sie nie rozrastał?
Iwcia 11:13, 27 sie 2015

A co do red barona - lubię go coraz bardziej, choć mam w ogrodzie tylko swiezynke. Myślę, że super wyglądałyby u Amelii pod tymi brzozami- no ale cóż
iwka 11:13, 27 sie 2015

Iwcia napisał(a)
Nie lubię wrzosów

ja lubię, ale tylko na nie patrzeć,
nie mówię, że nie kupię sobie jednego dla dekoracji, bo fajnie wyglądają i tylko mnie ta ich maleńkość powstrzyłama od zakupu.
Na pewno nie będę miała wrzosowiska, kilka razy już zakładałam i wszystkie nie przetrzymały zimy. Wrzosowisku mówię stanowcze NIE
iwka 11:15, 27 sie 2015

Iwcia napisał(a)
A co do red barona - lubię go coraz bardziej, choć mam w ogrodzie tylko swiezynke. Myślę, że super wyglądałyby u Amelii pod tymi brzozami- no ale cóż

ja jej już dawno mówiłam o tym, ale ona już wymyśli coś lepszego a potem ja zerżnę do siebie
Kawa 11:15, 27 sie 2015

iwka napisał(a)

ja lubię, ale tylko na nie patrzeć,
nie mówię, że nie kupię sobie jednego dla dekoracji, bo fajnie wyglądają i tylko mnie ta ich maleńkość powstrzyłama od zakupu.
Na pewno nie będę miała wrzosowiska, kilka razy już zakładałam i wszystkie nie przetrzymały zimy. Wrzosowisku mówię stanowcze NIE

u mnie też wszystkie padły a do tego co posadziłam to pies wykopał
Kawa 11:16, 27 sie 2015

jessssu normalnie sama nie wiem co z tą moją rabatą robić Iwonka ratuj bo w wariatkowie wyladuję
tyle bym chciała a nie umiem tego ogarnąć i połaczyć