Uwielbiam takie klimaty, ale u kogoś mogę patrzeć i patrzeć ale u siebie chyba nie chcę, cegły nawet nie posiadam Myślałam bardziej o czymś nowocześniejszym wiem, że nie bardzo u mnie pasuje, ale tak na przekór dążę do tego
A więc tak, szmaragdy i cis na pewno będą. Trzmielina też mi się podoba, ewentualnie coś innego na pniu, zobaczę co dostanę. Dolne piętro do ogarnięcia, pewnie coś ze swoich zasobów dobiorę
Pergola, hmm nie wiem, nie lubię pergoli, do róż cały czas dojrzewam
Powojniki podobają mi się, ale jakoś nie zachwyciły mnie w tym roku, no ale kupiłam takie mikre sadzonki w B, i kolor okazał się inny, no ale jak bym już się na nie zdecydowała, to kupię sobie jakąś fajną odmianę w sprawdzonej szkółce
Czy zamiast pergoli mogą być takie dwa ekrany prostokątne z poziomych wąskich desek? czy powojnik da radę na czymś takim? Później takim ekranem chciałam zasłonić garaż za domem, więc byłaby jakaś kontynuacja
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.
to zrób te panele, puść bluszcz, masz go pod dostatkiem, może wiciokrzew, ładnie kwitnie i pachnie plus ma owoce, ponoś trujące, ale nikt nie sprawdzał i zrób sobie lustro to sobie dodatkowe zamieszanie wprowadzisz i zawsze podczas grzebania w ogrodzie będzie można polecieć się przejrzeć mój mąż nie chce żywopłotu z graba chyba zastosuje przemoc psychiczną, zamęczę