mi też by się cieszyła ale ten mój uparciuch jak powiedział że nic już w tym roku to nic dziś go do ogrodniczego zawlokłam przejazdem, pod pretekstem że muszę zobaczyć co teraz kwitniewychodzi z samochodu i mówi: nie wiem po co my tu przyjechaliśmy i tak nic nie kupisz, a ostatnio opowiadał teściowej: no to już musiało być dziadostwo że Amelia nic nie wzięłaale znalazłam serby po 16,5 ładne wsiadam do auta i mówię: jak wezmę normalną wypłatę to sobie z 15 kupie, na to mój:no na pewno
u mnie to takie dziadostwo, że jak spytałam o świerki serbskie to w trzech ogrodniczych próbowali mnie przekonać że o srebrne chodzi
Ale mam taki mały iglak nie daleko i pracuje w nim młoda dziewczyna z pasją ogrodnika. Mają ale takie do metra po 60 zł. drogo a ostatnio wzięłam u niej biały rozchodnik, kępka nawet średniej wielkości, ceny nie było, myślę ile taki rozchodnik może kosztować, kupię sobie a ona mówi nawet pani nie pyta po ile ten rozchodnik, takiej ceny to nigdy nie mieliśmy 28 zł szok, no i odstawiłam