Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:01, 18 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Przychodzę, patrzę, 24 posty do przeczytaniemyślę sobie cholera znowu nic nie zrobięPoszłam, zrobiłam przyszłam, biorę się za czytanieDziś to już chyba piąteczek daje się we znaki, tzn luzy

noo tym bardziej że z trzech szefów jest tylko jeden najmniej groźny
amelia_b 13:01, 18 wrz 2015

iwka napisał(a)

no myślę cały czas intensywnie, bardzo inetnsywnie. Cieszę się jak guuupia, nic jeszcze nie rośnie a mi się gęba uśmiecha jak przechodzę obok
mi też by się cieszyła ale ten mój uparciuch jak powiedział że nic już w tym roku to nic dziś go do ogrodniczego zawlokłam przejazdem, pod pretekstem że muszę zobaczyć co teraz kwitniewychodzi z samochodu i mówi: nie wiem po co my tu przyjechaliśmy i tak nic nie kupisz, a ostatnio opowiadał teściowej: no to już musiało być dziadostwo że Amelia nic nie wzięłaale znalazłam serby po 16,5 ładne wsiadam do auta i mówię: jak wezmę normalną wypłatę to sobie z 15 kupie, na to mój:no na pewno
amelia_b 13:02, 18 wrz 2015

iwka napisał(a)

noo tym bardziej że z trzech szefów jest tylko jeden najmniej groźny

a i u mnie dziś miesiąc sierpień skończyły to luzy mają, a zanim spłyną z kolejnej dekady papiery to ja ze 2 dni tez będę mieć luzy
amelia_b 13:05, 18 wrz 2015

iwka napisał(a)
buszuję właśnie po tym ogrodzie polecam

fajnie zrobiony ten ogród taki Ogrodowiskowy
AnnaCh 13:13, 18 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
a i u mnie dziś miesiąc sierpień skończyły to luzy mają, a zanim spłyną z kolejnej dekady papiery to ja ze 2 dni tez będę mieć luzy

Też czekam w nowej robocie na papiery i mam luzy chwilowo
Ciekawe ile jeszcze?
iwka 13:13, 18 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
mi też by się cieszyła ale ten mój uparciuch jak powiedział że nic już w tym roku to nic dziś go do ogrodniczego zawlokłam przejazdem, pod pretekstem że muszę zobaczyć co teraz kwitniewychodzi z samochodu i mówi: nie wiem po co my tu przyjechaliśmy i tak nic nie kupisz, a ostatnio opowiadał teściowej: no to już musiało być dziadostwo że Amelia nic nie wzięłaale znalazłam serby po 16,5 ładne wsiadam do auta i mówię: jak wezmę normalną wypłatę to sobie z 15 kupie, na to mój:no na pewno

u mnie to takie dziadostwo, że jak spytałam o świerki serbskie to w trzech ogrodniczych próbowali mnie przekonać że o srebrne chodzi
Ale mam taki mały iglak nie daleko i pracuje w nim młoda dziewczyna z pasją ogrodnika. Mają ale takie do metra po 60 zł. drogo a ostatnio wzięłam u niej biały rozchodnik, kępka nawet średniej wielkości, ceny nie było, myślę ile taki rozchodnik może kosztować, kupię sobie a ona mówi nawet pani nie pyta po ile ten rozchodnik, takiej ceny to nigdy nie mieliśmy 28 zł szok, no i odstawiłam
iwka 13:14, 18 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Ciekawe ile jeszcze?

oby jak najdłużej
amelia_b 13:16, 18 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Ciekawe ile jeszcze?
ciesz się ja od poniedziałku się wdrażać będę na nowoale tak szczerze zaczęłam się zastanawiać jak się faktury księgowało
Iwcia 13:17, 18 wrz 2015

No fajny ten ogródek. Jak masz chwilę to zerknij do ogrodu Syli (wizytówka) -super. A może znasz ten ogród?
AnnaCh 13:19, 18 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
ciesz się ja od poniedziałku się wdrażać będę na nowoale tak szczerze zaczęłam się zastanawiać jak się faktury księgowało

Ja jak wróciłam po urlopie macierzyńskim to się zastanawiam, jakimam nr pokoju i login do bazy Haseł to nawet nie próbowałam sobie przypominać.