Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 22:56, 17 wrz 2015

Luki napisał(a)
No właśnie i tu największy problem pod folią tworzyła się para wodna skraplała i z nią wszystkie zanieczyszczenia i kurz z powietrza wniknął w płyty... szkoda bo to piękny materiał i elegancki. Mam nadzieję, że da się go uratować

oj, mam wątpliwości, znajomy próbował czyścić wszystkim i mówi, że im mocniejszy środek tym gorzej, aż wierzchnia warstwa się ścierała podczas czyszczenia. Próbowali też szlifować, ja się nie znam na tym, ale ponoć sporo trzeba przytrzeć i wygląda po takim zabiegu źle.
amelia_b 22:57, 17 wrz 2015

a mi się zawsze wydawało że to na wiosnę tak hormony buzują, a tu i we wrześniu aż kipi
amelia_b 22:58, 17 wrz 2015

iwka napisał(a)

oj, mam wątpliwości, znajomy próbował czyścić wszystkim i mówi, że im mocniejszy środek tym gorzej, aż wierzchnia warstwa się ścierała podczas czyszczenia. Próbowali też szlifować, ja się nie znam na tym, ale ponoć sporo trzeba przytrzeć i wygląda po takim zabiegu źle.
Iwciu a na wszystkich maja takie zabrudzenia czy tylko na kilku?bo może lepiej wymienić te zabrudzone?
iwka 23:00, 17 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Iwciu a na wszystkich maja takie zabrudzenia czy tylko na kilku?bo może lepiej wymienić te zabrudzone?

no na wszystkich, schody nawet z tego mają zrobione. jedną pomalowali na próbę i jest super, a z tymi czekali, aż uporządkują wokół i wyszło jak wyszło.
iwka 23:01, 17 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
a mi się zawsze wydawało że to na wiosnę tak hormony buzują, a tu i we wrześniu aż kipi

mi to cały czas buzują
amelia_b 23:03, 17 wrz 2015

iwka napisał(a)

no na wszystkich, schody nawet z tego mają zrobione. jedną pomalowali na próbę i jest super, a z tymi czekali, aż uporządkują wokół i wyszło jak wyszło.
ja bym sobie dała spokój, i tak za rok czy dwa im zajdą, nawet jak impregnowane, od chodzenia się będzie wycierać, błoto, śnieg, teraz im się w oczy rzuca później im z powszednieje
amelia_b 23:04, 17 wrz 2015

iwka napisał(a)

mi to cały czas buzują
no tak jesień
amelia_b 23:41, 17 wrz 2015

Ciekawa jestem czy dalej myślisz o panelach,ciach i całej cudownej rabacie?
Kawa 08:12, 18 wrz 2015

heloł heloł
no jestem
i tak się zastanawiam jak to jest że twoje red barony są takie wielkie i sztywne a moje jakieś takie wiotkie?
co im dajesz?

kosmosy piękne pomysł z panelami też
podziwiam
Agatek 08:29, 18 wrz 2015

Iwka a co to za miskant?