Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:43, 14 paź 2015

amelia_b napisał(a)
daj spokój, kup cisy t tak zanim posadzisz to cie zima zastanie

o ja wiem, że mnie zastanie ale trawy miałam juz dawno zaplanowane i nawet zamówienie poszło, tylko coś się ociągają i nie wiem czy poganiać ich czy sobie odpuścić

jarząbów już w tym roku nie kupuję bo zaszalałam z tymi cisami, aż się boję co to będzie sama sobie wmawiam, że tyle nie kosztowały
jazzy 13:03, 14 paź 2015

Macham!
U mnie pada od rana, równym tempem To pierwszy deszcz od... nie wiem kiedy. Jak przestanie (za 4 dni wg prognozy) to posadzę cebule
O trawach też myślę
ren133 14:25, 14 paź 2015

iwka napisał(a)

człowiek cały czas się czegoś uczy, ja nadal robię wiele rzeczy tak jak się nie powinno, ale staram się słuchać mądrzejszych ode mnie
Widziałam Twoje ciski i piękne są trzymam kciuki aby dobrze rosły

Dzięki ... ale wiesz chyba im tam zabiorę trochę ziemi ... bo zaniepokoił mnie post Toszki ...
Basilikum 16:02, 14 paź 2015

amelia_b napisał(a)
za co? za 2 tyś brutto miesięcznie tez się czasem zastanawiam po co ja tu siedzętylko osiwiałam

powinni Ci dodatek placic za marne widoki
ja mam widok na zielen, plac zabaw i duuzo nieba a czesc mojego dnia pracy stoje w ogrodzie
amelia_b 16:28, 14 paź 2015

Basilikum napisał(a)

powinni Ci dodatek placic za marne widoki
ja mam widok na zielen, plac zabaw i duuzo nieba a czesc mojego dnia pracy stoje w ogrodzie
Zazdroszczę Ci widoków ja w oddali widzę jedno duże drzewo i jedyna moja rozrywka to patrzę dzień w dzień czy już zgubiło liście czy etam
Anda 16:30, 14 paź 2015

Iza, ale przyznaj się do minusów tej pracy - hałasu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 16:32, 14 paź 2015

a wiesz, ze az tak zle z tym halasem nie jest. jak glosno jest, to dzwonie dzwoneczkiem, przypominam, ze ciszej sie bawimy i mam pol godziny z glowy. No i sufit mamy pochlaniajacy dzwieki a jak juz w ogrodzie jestem to mi halas zupelnie nie przeszkadza
Warmia 20:58, 14 paź 2015

Iwka macham Nadrobię w weekend
amelia_b 21:05, 14 paź 2015

Warmia napisał(a)
Iwka macham Nadrobię w weekend
Ja też macham,Tobie też Martusiu
olga80 21:30, 14 paź 2015

iwka napisał(a)
O tak u mnie świeci a ja w pracy, okno sobie otworzyłam i łykam świeże powietrze

no faktycznie ładnie u mnie szaro buro ponuro i wietrznie