Dominika ice dance szybko rośnie i łatwo się rozmnaża, ona ma bardzo dużo przyrostów, ja zaczęłam od trzech sadzonek
Marta pęknę ze śmiechu, Francja elegancja

jedyne co mogę powiedzieć to to ,że w porównaniu do tego co było jest jak dla mnie bardziej przejrzysto i tak jakoś czyściej, ale nasadzenia to ja dopiero próbuję robić, cięgle błądzę
Sylwia początki wątku to horror, nawet tam nie zaglądaj

lubię proste linie, chociaż kilka lat temu miałam wszystko na okrągło, pod wpływem forum zakochałam się w prostocie

ale wahania mam cały czas, bo u mnie nie nie bardzo to pasuje, na działce mam stare bydynki jeszcze, studnia na środku, no ale uparłam się i co zrobisz?
Ola sama się dziwię, że to wszystko tak porosło, przecież ja to w maju sadziłam, tylko nieliczne rośliny jak ten iglak np zostały po starych nasadzeniach

Chyba pierwszy raz doceniłam przygotowanie gleby, napracowałam się przy tym jak cholera, ale warto było

Ekran będzie z cisa, rośliny już zamówione, tylko na odbiór czekają i przyjadą do mnie ok. 5 listopada

boję się czy mróz nie ściśnie ale zaklinam pogodę
Ania na boczku leżałam chwilkę, ale Amelka się śmiała, że obżarłam się sernika i mnie wzdęło, więc znowu się rozwaliłam na plecy
Juzia no mówiłam o zmianie linii, bo oczywiście u Ciebie się tak najarałam na nie

nic nie powiedziane, że jeszcze na starość nie będę przerabiać
Kasiu ja mam właśnie problem z dalszą perespektywą

coś zawsze wlezie w kadr, za dużo jeszcze mam bałaganu wokół

Miejsca na rabaty to mam jeszcze bardzo dużo, ale w dalszej części ogrodu, tutaj już nie bardzo
Amelka ja wiem że dużo zrobiłam ale miałam jeszcze więcej w planach i się nie udało, w końcu za kilka miesięcy wiosna to zacznę i może chociaż część zrobię

muszę tą stodołę w końcu rozebrać, bo stoi landara na środku i wszystko blokuje

Ogród uschnięty, fakt i brakuje w nim przebarwiających się drzew, niestety drugi mróz wszystko powalił

, zresztą ja prawie wcale jeszcze nie mam drzew
Iwciu ta gałazka to łysy grujecznik już, czekałam na jego przebarwienie się i zapach i nie doczekałam się

słońce popaliło mu liście i cały czas wyglądał brzydko, przyszedł mróz, liście opadły i stoi taki łysy
Kamila dzięki, ID ruszy zobaczysz, ja wsadzałam takie małe sadzonki przy tej donicy z bonsajem właśnie i zobacz jak ruszyły, fakt że nowych odrostów nie widzę jeszcze ale one tam posadzone są w grubej warstwie kamyków i może trochę ciężej mają się przebić. Za jakiś czas pewnie będę mysiała je stamtąd przenieść bo raczej tam nie bedą pasować jak się rozrosną, ale na razie niech siedzą
Mirka ode mnie masz ją, bo już nie pamiętam komu wysyłałam, jak moja to na pewni ID, może coś jej nie odpowiada stanowisko, te moje wielkie rosną bardziej w półcieniu, a młode na słońcu i faktycznie na słońcu są bardziej jasne ale paseczki chyba mają, zresztą nie przyglądałam sie tak bardzo