Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:48, 23 paź 2015

Olili napisał(a)
Wiesz co.........????????
Aż się zalogowałam,żeby napisać ,ze Ty to jesteś pierdoła. Przez większość czasu (napisanych postów) to Ty tylko marudzisz.....a tymczasem stworzyłaś piękny ogród!!

Zdjęcia z dalszej perspektywy wskazane. Wiem,ze wszystko włazi w kadr..no ale to przecież etap projektowania ogrodu i chyba normalne...
Aczkolwiek doszłam do wniosku,że takie zdjęcia na O. robię chyba tylko ja z tym całym bałaganem dookoła z daleka,by było widać gdzie co jest...ale pomaga mi to w tworzeniu i myślę też ,ze jeśli ktoś ma mi doradzić to mu łatwiej wtedy..Żałuję,że inni takich zdjęć nie robią bo łatwiej wtedy ogarnać całość i się coś od kogoś nauczyć .

Iza ja mam działkę prawie 40 arów, większa połowa leży plackiem, chaszcze po pachy, dwa razy w roku koszę to, bo by sie nie dało przejść. Budowa domu cały czas trwa, więc bałagan straszny, na działce są jeszcze budowle po dziadkach i tylko czasu ciągle brak na rozbiórkę wszędzie mam jakieś płotki, żeby psiak mi nie łamał roślin. Twój bałagan w porównaniu do mojego to pikuś Nie wiem czy widziałaś na początku u mnie jak było, jak teraz na to patrzę to sama z siebie jestem zadowolona
Ja dopiero uczę sie pytać i słuchać, chociaż nie zawsze mi to wychodzi i nadal coś wsadzę po swojemu i potem okazuje się że klapa

Chcesz zobaczyć mój szerszy kadr, ale ostrzegam, zdjęcia będą drastyczne
iwka 12:49, 23 paź 2015

paula23 napisał(a)

Popieram w 100000%

o masz druga

Jak zajadę do domu to zrobię Wam zdjęcia wszystkiego, ale musicie obiecać, że nie uciekniecie
Dominika11 12:53, 23 paź 2015

a ja też popatrzę
Iwcia 13:55, 23 paź 2015

My nie takie strachliwe
Kawa 14:04, 23 paź 2015

heheh no proszę ...
a mnie nie przeszkadza jak marudzisz hihihi
Iwcia 14:11, 23 paź 2015

a mnie nie przeszkadza jak marudzisz hihihi
mi też nie. Może dlatego, że ja też z gatunku marud
paula23 14:16, 23 paź 2015

iwka napisał(a)

Iza ja mam działkę prawie 40 arów, większa połowa leży plackiem, chaszcze po pachy, dwa razy w roku koszę to, bo by sie nie dało przejść. Budowa domu cały czas trwa, więc bałagan straszny, na działce są jeszcze budowle po dziadkach i tylko czasu ciągle brak na rozbiórkę wszędzie mam jakieś płotki, żeby psiak mi nie łamał roślin. Twój bałagan w porównaniu do mojego to pikuś Nie wiem czy widziałaś na początku u mnie jak było, jak teraz na to patrzę to sama z siebie jestem zadowolona
Ja dopiero uczę sie pytać i słuchać, chociaż nie zawsze mi to wychodzi i nadal coś wsadzę po swojemu i potem okazuje się że klapa

Chcesz zobaczyć mój szerszy kadr, ale ostrzegam, zdjęcia będą drastyczne

Człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach

Oj a ze zdjęciami znowu nie przesadzaj u mnie też bajzel i jakoś nie po uciekałyście
jazzy 14:42, 23 paź 2015

Żaba, grunt że jesteś zadowolona ze zmian.
Uważam, że to wcale nie jest fajne stworzyć ogród w tydzień czy w miesiąc. Dla mnie najprzyjemniejsze jest posuwanie się powoli, krok po kroku do przodu. I cały czas masz tą świadomość, że idziesz do przodu, czytasz, inspirujesz się, masz pomysły, uczysz się cierpliwości
Zobacz jak niektórzy z nudów robią rewolucje na rabatach średnio co tydzień żeby mieć co ludziom pokazać
jolka 19:56, 23 paź 2015

Ja też szczeropola zachwaszone nieraz wstawiam. Nie od razu Kraków zbudowali Fajnie potem popatrzeć jak się zmieniło. 40 arów.. na nudę do końca życia nie będziesz narzekać
Olili 20:08, 23 paź 2015

jazzy napisał(a)

Zobacz jak niektórzy z nudów robią rewolucje na rabatach średnio co tydzień żeby mieć co ludziom pokazać

Dobre,dobre