Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:57, 03 lis 2015

Kawa napisał(a)
bry

co tak brykasz z rana
iwka 10:12, 03 lis 2015

ale się rozpisałyście kobietki na temat odchudzania

wczoraj zaczęłam ćwiczyć, bo godzina aerobiku w tygodniu to stanowczo za mało córka mi uświadomiła, że ostatnio ćwiczyłam 2 stycznia, haha, taki mam zapał oczywiście moja dietą jest mniej żreć no i koniec z podjadaniem słodyczy w pracy, dzisiaj mam sałatę haha

basen jest super sprawą a te bicze bardzo przyjemne, latem nie mam kiedy latać, ale teraz chyba trzeba się zmobilizować

co do ćwiczeń z E.CH. to jak chodziłam na rehabilitację to powiedziano mi, że można z umiarem, nie przesadzać na siłę i jak ćwiczenia nie sprawiają bólu to mogę

Tak więc ruszamy się i mniej obżeramy
amelia_b 10:21, 03 lis 2015

iwka napisał(a)
ale się rozpisałyście kobietki na temat odchudzania

wczoraj zaczęłam ćwiczyć, bo godzina aerobiku w tygodniu to stanowczo za mało córka mi uświadomiła, że ostatnio ćwiczyłam 2 stycznia, haha, taki mam zapał oczywiście moja dietą jest mniej żreć no i koniec z podjadaniem słodyczy w pracy, dzisiaj mam sałatę haha

basen jest super sprawą a te bicze bardzo przyjemne, latem nie mam kiedy latać, ale teraz chyba trzeba się zmobilizować

co do ćwiczeń z E.CH. to jak chodziłam na rehabilitację to powiedziano mi, że można z umiarem, nie przesadzać na siłę i jak ćwiczenia nie sprawiają bólu to mogę

Tak więc ruszamy się i mniej obżeramy
he he a ja wpierniczam 4 kawałek ciasta moja koleżanka z pokoju ma dziś imieniny to żrę powodzenia życzę ze zdrowym trybem życia buziaki przesyłam
Kawa 11:06, 03 lis 2015

eeh
ja zazwyczaj odszczuplam się zimą więcej czasu na to wiosna i lato to tle wszystkiego że wieczorem padam na ryj i się nie chce
Iwonka Skalpela robisz???

jak kaszel i kostkę wykuruję to się dołączę
chciałabym chociaż 5 kg do końca kwietnia zrucić na Sandry komunię żeby wyglądać jak foka a nie wieloryb
AnnaCh 11:21, 03 lis 2015

amelia_b napisał(a)
he he a ja wpierniczam 4 kawałek ciasta moja koleżanka z pokoju ma dziś imieniny to żrę powodzenia życzę ze zdrowym trybem życia buziaki przesyłam
Mnie to czeka w czwartek W związku z powyższym dziś i jutro chleb i woda
iwka 11:40, 03 lis 2015

Kawa napisał(a)
eeh
ja zazwyczaj odszczuplam się zimą więcej czasu na to wiosna i lato to tle wszystkiego że wieczorem padam na ryj i się nie chce
Iwonka Skalpela robisz???

jak kaszel i kostkę wykuruję to się dołączę
chciałabym chociaż 5 kg do końca kwietnia zrucić na Sandry komunię żeby wyglądać jak foka a nie wieloryb

tak, jeszcze lubię te 6-minutówki
AnnaCh 11:41, 03 lis 2015

Musze spróbować z Ewą
iwka 11:41, 03 lis 2015

AnnaCh napisał(a)
Mnie to czeka w czwartek W związku z powyższym dziś i jutro chleb i woda

a ja do świąt mam z imprezami spokój
AnnaCh 11:43, 03 lis 2015

iwka napisał(a)
a ja do świąt mam z imprezami spokój

Ja mam jeszcze urodziny taty, imieniny teściowej po drodze do świąt, niestety
iwka 11:51, 03 lis 2015

miskka napisał(a)

Dziękuję za pomoc. Właśnie taka brzydka ta trawka... Na zdjęciach w Internecie pokazują takie fajne poczochrane kępki. A mu wygląda jak dzika trawka z podmokłej łąki...
P.S. W twoim wątku super imprezy - jak czytam

w internecie wszystko pięknie wygląda, tylko potem okazuje się coś innego.

ja też się nią zachwycałam, jak na razie podoba mi się zobaczymy co będzie po zimie