Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 13:55, 02 lis 2015

Kawa napisał(a)
można sobie zaszkodzić
ja teraz to wiem
wariowałam ćwiczyłam dietowałam 1000 kcal
7*200
kapuściana
białkowa
uuuu i jeszcze jeszcze
fakt że jak ćwiczyłam to to ciało inne było
i jak się podkuruję to może zacznę znowu
ja na wiosnę syna musiałam odchudzać to dopiero była katorga, leżał mi na podłodze i płakał że umiera z głodu, groziła mu operacja na kolana z racji wagi, bo otyły jest strasznie, teraz znowu przytył i jak sobie pomyśle że od nowa muszę go katować to masakra, wtedy jadł rybkę na parze, owoce i lekką kolacje do 19, bez pieczywa, bez słodzonych napoi i wielu innych rzeczy, ze słodyczy to tylko gumy do żucia, był tak zdesperowany że udawał że go coś boli, żebym mu jakieś słodkie leki dała albo pastylkę od gardła ja to myślę że do tych słodyczy to coś dodają że niektóre dzieci tak świrują
Kawa 13:57, 02 lis 2015

słodycze cukier to jak narkotyk przecież
ale ja się nie dziwię
sama słodkożercą byłam

chcociaż na dzieci krzyczę jak widzę że za dużo mój syn szczególnie napobudliwy jest bo zbyt dużej ilości cukru
Kawa 13:58, 02 lis 2015

a moja córka kiedyś stwierdziła że nie je kolacji bo się odchudza!!!!
masakra jakaś 8 lat i wagę prawidłową a to dlatego że Wiktor ją wyzywa od świń i bekonów

delikatna perswazja mamusi pomogła i synusiowi i córce
Dominika11 13:58, 02 lis 2015

czyli mówisz schody pomagają - ja mieszkam teraz na 3 pietrze w bloku bez windy, ale nie widze efektów
amelia_b 13:59, 02 lis 2015

Kawa napisał(a)
słodycze cukier to jak narkotyk przecież
ale ja się nie dziwię
sama słodkożercą byłam

chcociaż na dzieci krzyczę jak widzę że za dużo mój syn szczególnie napobudliwy jest bo zbyt dużej ilości cukru
mój nadpobudliwy po tablecie i grach na telefonie tablet zlikwidowałam he he siadłam na niego przypadkiem i się zbił nie chcący i po kłopocie
Kawa 14:00, 02 lis 2015

amelia_b napisał(a)
mój nadpobudliwy po tablecie i grach na telefonie tablet zlikwidowałam he he siadłam na niego przypadkiem i się zbił nie chcący i po kłopocie

oooo tttttoo też komp i telefon
Basilikum 14:02, 02 lis 2015

wymienc tablet na rower
a cukier rzeczywiscie jak narkotyk. jak sie z miesiac nie je slodyczy to jakos o wiele mniej ciagnie
ag_zie 14:07, 02 lis 2015

Polecam dietę "matki karmiącej" rok temu 64 a dziś 53 aż się boję co będzie jak "ssaka" odstawię - tyle pyszności na mnie czeka!
AnnaCh 14:09, 02 lis 2015

Basilikum napisał(a)
wymienc tablet na rower
a cukier rzeczywiscie jak narkotyk. jak sie z miesiac nie je slodyczy to jakos o wiele mniej ciagnie

Podobnie od soli można się w dwa tygodnie odzwyczaić Ja już pomidorów i ogórków nie solę na kanapce, przynajmniej czuc ich smak
Dominika11 14:09, 02 lis 2015

na mnie to nie działało - mi zostało z jednego dziecka 5 kg z drugiego tez 5 kg, a reszta moja